TOKİ 100 bin sosyal konut duyurusu: Tuzla konutlarının yeri değişti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ 100 bin sosyal konut duyurusu: Tuzla konutlarının yeri değişti

TOKİ'den sosyal konutlar hakkında son dakika açıklaması geldi. İşte konutların yapılacağı yeni yer.

TOKİ Başvuru 23 Nisan 2023 15:08 0
TOKİ 100 bin sosyal konut duyurusu: Tuzla konutlarının yeri değişti

Son dakika: TOKİ'den 100 bin sosyal konut Tuzla 5 bin 750 konut için duyuru geldi.

TOKİ sosyal konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. TOKİ resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan son dakika açıklamasında "100 BİN KONUT KAMPANYASI TUZLA 5.750 KONUT BİLGİLENDİRMESİ" denildi ve aşağıdaki duyuruya yer verildi. İşte detaylar:

"İdaremizce ülke genelinde dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik olarak 100 bin sosyal konut kampanyası ilan edilmiş ve bu kapsamda İstanbul Anadolu yakasında 5750 konut planlanmıştır.

Söz konusu proje için Tuzla İlçesi Aydınlı mahallesinde idaremiz mülkiyetlerinin de bulunduğu bölgede proje alanı tespit edilmiş, kura ile 5.750 adet hak sahibi belirlenmiştir.

Vatandaşlarımıza biran evvel konut arzının yapılabilmesi için Aydınlı Bölgesinde planlama çalışmalarına başlanmış ancak yapılan planlar neticesinde konutların tamamı bu alana yerleşemediği için Milli Savunma Bakanlığına tahsisli Maltepe Nurettin Baransel Kışlası Atışokulu mevkii ve Ruzla Jandarma Komando Birliği'nin bulunduğu alan ilave proje alanı olarak belirlenmiştir.

Yapılan imar planı ve imar uygulamasına gelen itirazlar neticesinde konut alanları oluşturulmuş ve mevcut askeri birliklerin saha dışına alınarak proje alanının uygulamaya hazır hale getirilmesini müteakip 5750 konutun, 3077 konutunda inşaatlarımıza başlanılmış olup inşaatlar hızla ilerlemektedir"

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi:

Kadın erkek TOKİ konut ve arsa grubumuz için > TIKLA KATIL

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç