Togg'dan vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Togg'dan vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un resmi internet adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı ve dolandırıcılara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Haberler 11 Mayıs 2023 17:44 0
Togg'dan vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı

Togg'dan dolandırıcılık uyarısı.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un resmi internet adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı ve yerli otomobil adına açılan hesaplardan hisse senedi yoluyla yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşlar uyarıldı.

Togg'un resmi twitter hesabında yayınlanan uyarıda, "Togg hissesi satın alın, Togg hisselerine yatırım yapın, Togg yatırım için platform açıyor, Togg kazanma şansı yakalayın" başlıklarıyla gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanıltıcı ilanlara dikkat edilmesi gerektiği belirtildi.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAK

Konuya ilişkin yapılan bilgilendirmede, bu tür paylaşımların dolandırıcılık amaçlı olup, kullanıcıların resmi kanallar dışındaki paylaşımlara itibar etmemelerine dikkat çekildi.

Açıklamada, "Togg markasına güven duyan kişileri dolandırma amacı güden bu tip sahte kampanyalarda markamızın kullanılması yasa dışıdır. Bu tip sahte kampanya ilanlarını üreten paylaşan veya dağıtan, kişiler kurumlar ve sosyal medya kanallarıyla ilgilide hukuki süreçler başlatacağımızı bilginize sunarız" denildi.

Finans7.com I Ankara

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç