Togg'dan heyecanlandıran paylaşım: Ön siparişler yakında alınmaya başlayacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Togg'dan heyecanlandıran paylaşım: Ön siparişler yakında alınmaya başlayacak

Son dakika: Yerli otomobil Togg, ön siparişi için geri sayım başladı. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Taşıt 8 Mart 2023 23:07 1
Togg'dan heyecanlandıran paylaşım: Ön siparişler yakında alınmaya başlayacak

Son dakika: Yerli otomobil Togg, ön siparişi için geri sayım başladı.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında banttan indirilen Türkiye'nin yerli otomobili Togg için ön sipariş süreci başlıyor. Gelen son dakika bilgisine göre, Togg'un ön sipariş sürecinin web sitesi ve Trumore mobil uygulaması üzerinden yakın bir tarihte başlatılacağını duyuruldu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Togg Ön Sipariş Süreci Başlıyor

Togg'un yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Togg akıllı cihazlarımız için ön sipariş sürecini, web sitemiz ve Trumore mobil uygulamamız üzerinden yakın bir tarihte başlatacağız. Ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 yılı içinde Togg akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirleyeceğimiz bir çekiliş yapacağız.

5 Şubat'ta kullanıcılarımızın yoğun ilgisiyle başlayan ancak ülkemizi sarsan deprem felaketlerinden sonra durdurduğumuz NFT açık artırmasını ise ileri bir tarihte gerçekleştireceğiz.

NFT açık artırmasıyla satışa sunacağımız 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu'nu öncelikli teslimat kapsamından çıkararak, 29 Ekim 2023 tarihinde kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Tüm bu gelişmeler ışığında ön sipariş yöntemlerinden biri olarak duyurduğumuz Yeni Lig yarışmasını iptal ettiğimizi de bilginize sunarız. Çalışmalarımıza hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz."

Ön sipariş süreci başladığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz indirin;

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Togg Fiyatı Ne Kadar Olacak?

TOGG 160 kW güce sahip olan aracın fiyatının 1 milyon 100 bin lira ile 1 milyon 300 bin lira arasında olması bekleniyor.

Sizce bu fiyat uygun mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
çok yüksek engellileri hiç bir kimse düşünmemiş