Togg Paylaştı! İşte Akıllı Cihazların Üretim Aşamaları...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Togg Paylaştı! İşte Akıllı Cihazların Üretim Aşamaları...

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un seri üretiminin başlandığı kampüsten akıllı cihazların üretim sürecine ilişkin yeni görüntüler geldi.

Taşıt 4 Kasım 2022 22:55 0
Togg Paylaştı! İşte Akıllı Cihazların Üretim Aşamaları...

Türkiye'nin merakla beklediği Togg'dan yeni bir paylaşım geldi. Tweet'te, "Şimdi de akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları ile karşınızdayız. Videomuzun uzun versiyonunu Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

29 Ekim'de görkemli bir açılış ile banttan indirilen Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un seri üretiminin başlandığı kampüsten akıllı cihazların üretim sürecine ilişkin yeni görüntüler geldi.

Togg'un resmi Twitter hesabından paylaşılan tweette, "İnşaata başlangıç töreninden itibaren son gelişmeleri her ayın 18’inde sosyal medya hesaplarımızdan, #Togg Teknoloji Kampüsümüzün son halini 7/24 #HeyeCanlı Youtube kanalımızdan canlı olarak sizlere aktarmıştık. Şimdi de akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları ile karşınızdayız. Videomuzun uzun versiyonunu Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

İşte Togg'un Üretim Aşamaları;

Togg'un uluslararası teknik yeterlilik (homologasyon) testlerinin tamamlanmasının ardından Mart 2023'te trafiğe çıkması bekleniyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç