TOGG ön sipariş açıklaması geldi: Satış çekilişle olacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOGG ön sipariş açıklaması geldi: Satış çekilişle olacak

Son dakika haberi: TOGG çekilişi hakkında açıklama geldi. Yapılan açıklamada ön siparişler sonrası çekiliş olacağına yer verildi.

Taşıt 14 Mart 2023 18:16 0
TOGG ön sipariş açıklaması geldi: Satış çekilişle olacak

TOGG ön siparişlerinin nasıl olacağı belli oldu.

TOGG fiyatı bugün sonunda açıklandı. Fiyatın açıklanmasından sonra en merak edilen konu ön siparişlerin nasıl yapılacağı konusu oldu. Arabayı almak isteyenler için beklenen son dakika açıklaması geldi. Gazeteci Emre Özpeynirci yaptığı açıklamada TOGG'un ön siparişi hakkında bilgi verdi.

TOGG FİYATI NE KADAR OLACAK?

TOGG'un fiyatı bugün açıklandı. Açıklanan fiyat şu şekilde:

V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL'den satılacak.
V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL'den satılacak.
V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL'den satılacak.

ÖN SİPARİŞ NASIL VERİLECEK?

TOGG'un ön siparişinin nasıl verileceği belli oldu. Gazeteci Özpeynirci, ön sipariş vermek isteyenlerin 60 bin lira yatırması gerektiğini söyledi. 16 ile 27 Mart tarihleri arasında TOGG sayfasından ya da Trumore adlı uygulama üzerinden ön siparişler verilecek. Özpeynirci konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"16-27 Mart tarihleri arasında T10X için http://togg.com.tr ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş süreci gerçekleşecek.  60 bin TL ön ödeme yapanlar çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak. 28 Mart’ta noter huzurunda yapılacak çekilişle ön sipariş sahipleri belirlenecek

Güçlü versiyon 29 Ekim'de

T10X’in 435 beygir gücündeki çift motorlu AWD (all-wheel drive) versiyonu ise 29 Ekim 2023 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 100. Yıl Özel Serisiyle birlikte yollara çıkacak"

Ön sipariş verecekler daha sonra çekilişe katılacak. Çekiliş ise 28 Mart tarihinde noter huzurunda olacak ve kazananlar belli olacak. Başvuru başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç