TOGG Kaç Lira Olacak? TOGG Fiyatıyla İlgili Erdoğan'dan Açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOGG Kaç Lira Olacak? TOGG Fiyatıyla İlgili Erdoğan'dan Açıklama

Yerli TOGG otomobil ne kadar olacak? TOGG fiyatına ilişkin son dakika açıklamaları art arda geliyor. Erdoğan, TOGG 2023 fiyat listesine dair soruya yanıt verdi. TOGG kaç lira olacak?

Fiyat Listesi 29 Eylül 2022 15:51 2
TOGG Kaç Lira Olacak? TOGG Fiyatıyla İlgili Erdoğan'dan Açıklama

TOGG Ne Kadar Olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG Fiyatı Sorusuna Yanıt Verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOGG fiyatına dair soruya yanıt verdi. TOGG’un kaç liradan satışa sunulacağı büyük bir kitle tarafından merakla bekleniyor. Bazı sosyal medya hesaplarında 1.5 milyon, 2 milyon liraya kadar fiyat tahminleri yapılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ortaya atılan yüksek fiyat iddialarına ilişkin konuştu. 

Erdoğan katıldığı bir canlı yayında, “Öyle ürkütücü bir fiyat ortaya çıkacağına ihtimal vermiyorum. Hedefimiz, inşallah 29 Ekim'e TOGG'u yetiştirelim istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

TOGG 910 BİN LİRADAN SATIŞA SUNULUR MU?

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un 910 bin lira civarında satışa sunulması da beklentiler arasında. 29 Ekim’de Gemlik’te üretimine başlanması beklenen elektrikli otomobil, 2023 yılının ilk çeyreğinde ise vatandaşlarla buluşacak. 

TOGG FİYATI NE KADAR OLACAK? SORUSUNA ‘ULAŞILABİLİR’ YANITI

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, basın mensuplarının fiyatla ilgili sorularına genelde , “Ulaşılabilir” fiyat politikası izleneceği yönünde yanıt veriyor.

Artan maliyetler nedeniyle vatadaş sıfır otomobil alamıyor!

 

Artan döviz fiyatları, dünya genelindeki çip krizi ve diğer sıkıntılar , beraberinde otomotiv piyasasında krizi getirdi. Vatandaşlar sıfır otomobil almakta büyük sorunlar yaşıyor.

Sizce TOGG Kaç Liradan Satılmalı?

TOGG fiyatına dair düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

 

 

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Eğer son söylemler hesaba katılırsa , 300 km menzili olan modelin 650 TL olması gerekiyor . Bu Fiat uygun .
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
askeri ucretlinin alabilecegi duzeyde olmalıdır