TOGG C-SUV modelinin adı belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOGG C-SUV modelinin adı belli oldu

Son dakika haberi: TOGG'un SUV modelinin adı belli oldu. İşte gelen son dakika açıklaması.

Taşıt 13 Mart 2023 14:14 15
TOGG C-SUV modelinin adı belli oldu

Son dakika: TOGG'un SUV modelinin adı belli oldu.

Yerli arabamız TOGG'un satışı sonunda başlıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır yaptığı son dakika açıklamasında "Togg'un otonom sürüş yazılımlarını, Togg'un elektrikli araç yazılım ve donanımlarını yine bu ülkenin milli şirketleri geliştiriyor ve rekabetçi şekilde dünya pazarlarına bu teknolojileri ihraç ediyor olacak. Biz tarih boyunca iddia sahibi olmuş bir ülkeyiz. Tarih boyunca iddiasının arkasında dimdik durmuş bir milletiz ve son 20 yılda kazana geldiğimiz bu iddiadan Allah'ın izniyle asla vazgeçmeyeceğiz" dedi ve bu hafta TOGG'un satışa çıkacağını söyleyerek, "Bu hafta Allah'ın izniyle Türkiye'nin otomobili Togg satışa çıkıyor olacak. Önümüzdeki günlerde Togg milletimizle buluşuyor olacak" dedi.

TOGG'UN MODEL ADI BELLİ OLDU

Yerli aracın adı , Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun kısaltılışı olan TOGG olmuştu. Araçların modelleri de belli olmaya başladı. Gaeteci Emre Özpeynirci yaptığı son dakika açıklamasında TOGG'un SUV modelinin adının ne olacağını bildirdi. 

Taşıt dünyasından haberleri aktaran Özpeynirci, "Togg'un ilk C-SUV modelinin ismi T10X olmuş

Nisanda teslimatları başlayacak  araçların tüm versiyonlarına göre fiyatları ise yarın resmi olarak açıklanacak, bekleyin" dedi.

ANLAMI NE?

SUV modelinin adı T10X olacak. Bunun anlamı ise T1: Togg1.

Sizce diğer modellerin adı ne olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

FİYATI NE KADAR OLACAK?

Sektör temsilcileri, son ÖTV düzenlemesinden sonra TOGG'un fiyatının 1 milyon 100 ile 1 milyon 300 bin lira arasında beklendiğini söyledi. Sizce uygun mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (15)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
çok saçma isim
Ziyaretçi 13 Ay Önce
elektrigi ev elektrigi ile dolduruluyor olmalı sadece istasyonlarda dolum olacaksa zamanla dolum ücreti diger yakıtlarla yarışır
Ziyaretçi 13 Ay Önce
1000000 un üzerinde olursa engelliler nasıl alacak
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Uygun değil . Çok yüksek . Nasıl halkın aracı olacak bu fiyatla ?
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Halkın arabası 🤣🤣🤣