TOGG 4 Bin Personel ve İşçi Alımı Yapacak: İlk İlanlar Geldi Başvuru Başladı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOGG 4 Bin Personel ve İşçi Alımı Yapacak: İlk İlanlar Geldi Başvuru Başladı 2022

TOGG bünyesine personel ve işçi alımları başladı. İşte ilanlar ve başvuruya dair bilgiler.

İş İlanları 14 Ağu 2022 22:36 1
TOGG 4 Bin Personel ve İşçi Alımı Yapacak: İlk İlanlar Geldi Başvuru Başladı 2022

TOGG 50 ilan yayımladı: Personel ve işçi alımı yapılacak.

Türkiye'nin otomobili girişim grubu tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada TOGG'un açılacak fabrikasında çalıştırmak üzerep ersonel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Daha önce yapılan açıklamada TOGG'a 4000 işçi ve personel alımı yapılacağına yer verilirken bu kapsamda ilk ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlara baktığımızda çok sayıda personel alımı yapılacağına yer verildi.

50 pozisyon için yayımlanan personel alımı ilanlarına baktığımızda başvuruların internet üzerinden alınacağına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda personel alımı ilanlarının başvuru bilgilerine yer verdik.

VARANK: 4000 PERSONEL ALINACAK

Geçen sene bir açıklama yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank önemli ifadeler kullanmış  ve fabrikaya yapılacak personel alımına değinerek, "Hem fabrika hem de burada merkezi kurmaya başlıyoruz. O günden beri TOGG işe alımlara devam ediyor. 18 aylık süreçte fabrika inşaatı devam ettiği süreçte sona yaklaşırken de ilanlar olacaktır. 4 bin kişiye istihdam sağlanmasını bekliyoruz. 175 bin araç kapasiteli bir fabrika olacak." demişti.

AÇILIŞ 29 EKİM'DE

Bugün açıklama yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, ''Biz bugün Türkiye’nin arabasını konuştuğumuzda muhalefet ne diyor, bu arabayı yapamazsınız, yapsanız bile satamazsınız, işte 29 Ekim geliyor. Allah’ın izniyle Türkiye’nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim’de açacağız. Araçlarımız seri üretim bantlarından inmeye başlayacaklar” dedi.

İLANLAR GELDİ

TOGG personel alımı ilanları, şirketin Linkedin sayfası üzerinden yayımlanmaya başladı. Yayımlanan ilanlardan bazıları şu şekilde:

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların TOGG'un linkedin sayfasına gitmesi gerekmektedir. 

TOGG'un linkedin sayfasında yukaırdaki gibi iş ilanları yazan yere tıklayarak ilanlara gidebilir vce başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
ELEKTRİK TEKNİKERİ VE USTA ALIMI VAR İSE BENDE İŞE TALİBİM.