TMO'da her sene randevu çilesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TMO'da her sene randevu çilesi

TMO randevu sorunu devam ediyor. Her sene ayrı sorunlar yaşanan randevu sistemi, hala düzgün çalışmıyor.

Tarım 30 Mayıs 2024 0
TMO'da her sene randevu çilesi

TMO'da randevu çilesi.

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin randevu sistemi yıllardır bir sorun olarak sürekli şekilde karşımıza çıkıyor. Önceki yıllarda donma, erişememe sorunları çokça görülürken bu sene de referans numarası krizi yaşanıyor.

Randevu bulamadığı için 2 ay sonrasına ancak randevu alabilen vatandaşlar erken randevu şoku ile karşılaşıyor. Dün 2 Ağustos'a randevu alan bir çiftçi, bugün randevu sisteminde 10 gün sonrasına randevu alınabildiğini görünce şok yaşıyor.

Randevusunu iptal edip daha erkene randevu almak isteyen vatandaşlar ise randevu sisteminde sıkıntı yaşıyor. Referans numarası isteyen sistemin herhangi bir yerinde referans numarası yazmıyor.

Referans numarasınu bulamayan çiftçiler ise randevularını iptal edip yeni randevbu alamıyor. Bu da çiftçilerin ciddi şekilde mağdur olmasına neden oluyor.

Basitçe anlatmak gerekirse;

Bu işin normalinde randevu sistemine girilip aktif randevuya bakıldığında referans numarasının da burada yazması gerekiyor. Ancak sayfada ne referans numarası sorgulama ne de başka bir ekran yer alıyor.

Bu sene donma sorununu çözen TMO bilişim personelleri, bu sorunu da düzeltmeli.

TMO'nun her sene büyük sıkıntılar çıkaran bu randevu sistemini artık düzeltmesi gerekmektedir.

Siz TMO randevu sisteminde hangi sorunları yaşıyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

REFERANS NUMARAMI UNUTTUM NE YAPMALIYIM?

Referans numarası olmayanlar, unutanların TMO'yu araması gerekmektedir. Arayarak bilgilerinizi verebilir ve referans numaranızı alabilirsiniz. TMO santralına "0312 -416 30 00" numarasından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç