TMO hububat başvurusu başlıyor: İşte buğday ve arpa başvuru ekranı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TMO hububat başvurusu başlıyor: İşte buğday ve arpa başvuru ekranı

Son dakika haberi geldi: Gelen haberde TMO 2024 yılı hububat başvurusunun başlayacağına yer verildi. İşte başvuru bilgileri.

Tarım 26 Mayıs 2024 0
TMO hububat başvurusu başlıyor: İşte buğday ve arpa başvuru ekranı

TMO hububat randevusu başlıyor.

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2024 yılı hububat randevusu için geri sayımda sona gelindiğine yer verildi. Peki randevu almak isteyenler neler yapmalı? TMO randevu nasıl alınır? İşte gelen son dakika bilgileri.

TMO'dan randevu almak isteyenlerin öncelikle cep telefon numarasını onaylaması gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra cep telefonunuzu girerek size gelecek onay kodunu yazmanız gerekmektedir.

Randevu sistemi üzerinden telefon numaranızı girip onayladıktan sonra randevunuzu alabileceksiniz.

Randevu alınacak sitede yayınlanan uyarı şu şekilde:

"Randevu işleminin gerçekleşmesi için ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) kayıtlarınızın güncel olması gerekmektedir. Gerçek Kişiler TC Kimlik Numarası, Tüzel Kişiler ise Vergi Numarası ile giriş yapacaklardır.

 Bu sitede yapılan işlemler kayıt altına alınmaktadır. Başkasının adına yetkisiz olarak yapılan işlemler kanuni takibata uğrayacaktır"

HANGİ ÜRÜNLER İÇİN RANDEVU ALINABİLECEK?

Randevu sayfasına baktığımızda buğday ile arpa için randevu alınabiliyor.

Bunu seçtikten sonra buğday tanımlı ya da arpa tanımlı araziniz varsa satabileceğiniz kadar tutar karşınıza çıkacak. Bunların seçimini yaparak istediğiniz tarihe randevu alabileceksiniz.

PEKİ RANDEVU HANGİ SAYFADAN ALINACAK?

"https://randevu.tmo.gov.tr/" adresi üzerinden TMO randevu sayfasına gitmeniz gerekmektedir. Bu sayfaya gittikten sonra ya kimlik numaranız ya da e devlet kapısı girişindne sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Bu sayfaya gittiken sonra randevusunuzu alabileceksiniz.

Siz hangi ilden randevu alacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç