TMO 5 Lt Sıvı Yağ da İndirim Kampanyası Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TMO 5 Lt Sıvı Yağ da İndirim Kampanyası Başladı

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin ucuza ayçiçek yağı satışı başladı. İşte sipariş sayfası.

Tarım 18 Tem 2022 14:41 0
TMO 5 Lt Sıvı Yağ da İndirim Kampanyası Başladı

TMO'dan ayçiçek yağında kampanya.

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından bir açıklama yapıldı ve ayçiçek yağında kampanya başladığına yer verildi. 4 adet 5 litre ayçiçek yağı almak isteyene 5 litresi 135 liralık fiyata veriliyor. 

PTT'nin e ticaret sayfası olan PTTAVM sayfası aracılığıyla yapılan açıklamaya ve yayınlanan duyuruya baktığımızda TMO Ayçiçek Yağı Pet 5 lt x 4 Adet ifadeleri ile yayınlanan satış duyurusunda 4 adet 5 litre yağın 540 liraya satıldığı görüldü. 

TENEKE 18 LİTRE PAHALI

TMO'nun 18 litrelik teneke kutuda sattığı ayçiçek yağına baktığımızda fiyatının bu kampanyaya göre oldukça yüksek olduğu görüldü. PTT sayfasından yayınlanan satış duyurusunda 18 litrelik TMO marka ayçiçek yağının 780 lira 34 kuruş seviyesinde olduğu görüldü. 

Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı 5 litrelik satış fiyatına baktığımızda da 244 lira 60 kuruşluk fiyatın karşımıza çıktığı görülüyor.

BUNDA 20 LİTRA 540 LİRA

PTT AVM sayfasında yayınlanan aşağıdaki açıklamada toplamda 20 litre yağın fiyatının 540 lira olduğuna yer verildi. İşte o açıklama:

 

Nasıl sipariş edebilirim?

Söz konusu yağı sipariş etmek isteyenlerin PTT Avm sayfasına gitmesi ve TMO araması yaparak Toprak Mahsulleri Ofisi markalı ürünlere göz atarak sipariş edebilecek.

Carrefour SA'da 5 ltre yağ 155 lira. Yudurm'un 18 litrelik deneke yağı ise 653 liraya satılıyor.

Kampanyalardan haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç