TikTok'tan para kazanmak isteyenlere iyi haber: Yeni özellik geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TikTok'tan para kazanmak isteyenlere iyi haber: Yeni özellik geldi

Son dakika haberi: TikTok kullananların para kazanabileceği yeni sistem açıklandı. İşte yeni özellik.

Finans Magazin 21 Şubat 2023 08:46 0
TikTok'tan para kazanmak isteyenlere iyi haber: Yeni özellik geldi

TikTok'tan para kazanmak isteyenler için yeni fırsat.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok'tan bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada TikTok'un içerik üreticilerinin para kazanmasını sağlayacak yeni bir program hazırladığını duyurdu ve tanıtımı yaptı. Şimdiye kadar söz konusu yeni özellik sadece belirli ülkelerde kullanılıyor. Uygulama ile birlikte artık kısa videoların yanı sıra TikTok'a 1 dakikanın üzerinde videolar da yükleyebileceksiniz. 1 dakikadan falza sürede yüklenecek videolarla artık para kazanabileceksiniz.

Şirket tarafından bugün yapılan açıklamada yeni program Creativity Program adı ile tanıtıldı. Türkçe karşılığı Yaratıcılık Programı olan yeni sistem ile birlikte artık TikTok kullanıcılarının para kazanabileceği yeni bir özellik olacak. Amerika'da Brezilya ve Fransa'da test aşamasında olan söz konusu yeni özelliğe sadece davetliler katılabilecek. Yakın zamanda söz konusu yeni özellik tüm TikTok kullanıcılarına sunulacak. 

Şirket tarafından yapılan açıklamada, bu özellikten faydalanmak için içerik üreticilerinin normalde daha uzun video paylaşması gerektiği bildirildi. Bir dakikadan uzun olan, yüksek kalitede olan orijinal videoların yükleneceği bu yeni sistem ile birlikte TikTok, kısa video formatından sonra bir devrim yaptığını duyurdu.

PARA KAZANMAK İÇİN

Söz konusu programa uygun olmak için 18 yaşının üzerinde olmak, 10 binden fazla takipçi sayısına sahip olmak ve son 1 ayda 100 bin izlenme almış olmak şartları var.

İçerik üreticileri, uygulamadan yeterince para kazanamadığını bildiriyor ve şikayet ediyordu. Bu şikayetler sonrası bu sistem getirildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç