TikTok'taki Rezalette Son Dakika: Mükremin Gezgin ve Hastane Çalışanlarına Soruşturma
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TikTok'taki Rezalette Son Dakika: Mükremin Gezgin ve Hastane Çalışanlarına Soruşturma

TikTok'taki rezalet hakkında son dakika açıklaması geldi ve Mükremin Gezgin hakkında soruşturma başlatıldığına yer verildi.

Yaşam 8 Haz 2022 16:36 2
TikTok'taki Rezalette Son Dakika: Mükremin Gezgin ve Hastane Çalışanlarına Soruşturma

TikTok'taki rezalet hakkında soruşturma başlatıldı.

Dünden bu yana sosyal medya üzerinde ciddi şekilde tepki çeken olayla ilgili bir son dakika açıklaması geldi. TikTok üzerinde hamile olduğunu söyleyen ve kısa sürede ciddi bir takipçi sayısına ulaşan Mükremin Gezgin isimli kişi hakkında soruşturma başlattı.

9 ay boyunca sosyal medya üzerinde hamile olduğunu söyleyeren sözde hamilelik dönemlerini paylaşan Mükremin Gezgin, kısa sürede büyük bir takipçi sayısına ulaştı. 

Toplamda 1.3 milyon takipçiye ulaşan bu kişi, toplamda beğeni sayısında 37 milyonu da geride bıraktı. Tüm videolarını kurgu ve mizansen üzerinde çeken kişi , takipçilerine hamile olduğunu söytledi ve inandırdı.

Çocuğunu babasız byüyeceğini söyleyen bu kişiye çok sayıda kişiden destek gelirken bir son dakika açıklaması geldi. 

"Önce Rihanna mı doğuracak yoksa Mükremin mi" diye sosyal medya üzerinde bahisler bile çıktı.

Dün ise sosyal medya üzerinde yeni bir video yayınlandı ve Gezgin, hastanede doğuma gitmiş gibi sağlık personelleri ile video hazırladı. 

Takipçilerini arttırmak için bir de bebeği bu videoda kullanan Mükremin Gezgin isimli kişi, Onur adını koyduğu bebeğinin sağlıklı şekilde doğduğnu söyledi.

Paylaşım kısa sürede yayıldı ve milyonlarca yorum geldi. Gezgin'e yardımcı olan sağlık personelleri ve hasta çalışanları ile hastane yönetimine büyük tepkiler gelirken art arda şikayetlerin de geldiği bildirildi.

Bunun üzerine İstangbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Mükremin Gezer ve hastane çalışanları hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Birde Caner ve nejdet ikilisi var birde onlari soruşturma açılmalı çünkü ekranda bir seks yapmadiklari kaldi çoluk çocuğun ahlakı bunların yüzünden bozuluyor,,😡
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Böyle rezaletlıge bır de izin veriliyor gelecegın boyle mı hazırlıyoruz cocuklarımıza tik toka ya gelsın boyle kişilikleri de goz onunde bulundurmalara yasak gelsın cok mu zor bunu yapmak rezillik Müslüman ülkesinde yasıorz yazık Allah ızın verenlerde bu lara da ıslah etsin.