TikTok Yeni Özelliğini Duyurdu: TikTok Now
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TikTok Yeni Özelliğini Duyurdu: TikTok Now

Popüler sosyal medya platformu TikTok, “TikTok Now” adını verdiği yeni formatını duyurdu.

Bilim ve Teknoloji 16 Eylül 2022 21:32 0
TikTok Yeni Özelliğini Duyurdu: TikTok Now

Popüler sosyal medya platformu TikTok, “TikTok Now” adını verdiği yeni formatını duyurdu. Test aşamasında olan özellik önümüzdeki günlerde tüm kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Video paylaşım platformu TikTok’a yeni bir özellik daha eklendi. “TikTok Now” ismi verilen yeni formatla, kullanıcılar telefonlarının ön ve arka kamerasını aynı anda kullanarak fotoğraf veya 10 saniyelik video kaydı yapabilecek.

TikTok Now, kullanıcılara içeriklerini paylaşmaları için bir bildirim gönderecek. Yeni formatta, kullanıcıların arkadaşlarının içeriklerini görebilmesi için kendilerinin de içerik paylaşması gerekecek.

GELECEK HAFTALARDA KULLANILABİLECEK

Kullanıcı deneyimine daha anlık bir yaklaşım kazandırmayı hedefleyen platform, kullanıcıların kendilerine en yakın hissettikleriyle olan etkileşimini bu yöntemle derinleştirmeyi hedeflediğini açıkladı.

TikTok Now aracılığıyla kullanıcılar uygulamadan bildirim geldiği anda, o anı video yada fotoğraf olarak paylaşabilecek. Test aşamasında olan bu özelliğin, önümüzdeki haftalarda her kullanıcı için aktif olması planlanıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç