TikTok Videosu Çeken Çocuk Az Daha Ölüyordu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TikTok Videosu Çeken Çocuk Az Daha Ölüyordu

Son dakika haberi: TikTok çeken genç , boş sandığı silahın ateş alması sonucu yaralandı. İşte gelen son bilgiler.

3.Sayfa 10 Haz 2022 15:21 0
TikTok Videosu Çeken Çocuk Az Daha Ölüyordu

TikTok çeken genç az daha ölüyordu.

Tekirdağ'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir çocuk, TikTok videosu çekerken yanlışlıkla kendini vurdu. Kapaklı İlçesi'nde bulunan Bahçelievler Mahallesi Bedirgan Sokak'taki boş bir apartman binasi önünde meydana gelen olayın detayları açıklandı.

13 yaşındaki N.Y. isimli çocuk , dedesine ait olan bir silahı aldı ve aldığı silah ile boş apartmanın önüne arkadaşı ile birlikte geldi ve burada TikTok videosu çekmek istedi.

Kamerayı açan ve silahla video çekmek isteyen 13 yaşındaki çocuk, bu sırada silahın dolu olduğunu fark etmedi. N.Y. isimli çocuk , silahın ateş alması nedeniyle göğsünden vuruldu. Silahtan çıkan kurşunun göğsüne isabet etmesi sonucu kanlar içinde kalan 13 yaşındaki çocuk yerde kalırken hemen çevredeki vatandaşlar duruma yetişti.

Çocuğa müdahale eden çevredeki vatandaşlar, hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptığı çocuğu ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı ve burada tedavi altına aldı. 

TİKTOK VİDEOSU ÇEKECEKMİŞ

Gelen son bilgilere göre çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. N.Y. yaptığı açıklamada, oraya TikTok videosu çekmeki çin gittiklerini, boş sandığı silahın ateş alması sonucu yaralandığını söyledi. 

TİKTOK'TA DOĞUM VİDEOSUNA SORUŞTURMA

Son günlerin gündem konusu olan Mükremin'in doğum videosu hakkında soruşturma başlatıldı. Aylardır takipçilerine hamile olduğunu söyleyen bu kişinin mizansen olarak çektiği video hakkında inceleme başlatıldı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç