TikTok, Video Paylaşana Daha Fazla Para Verecek: İşte TikTok'tan Para Kazancı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TikTok, Video Paylaşana Daha Fazla Para Verecek: İşte TikTok'tan Para Kazancı

TikTok kullanıcılarını sevindiren son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre artık daha fazla para kazanılacak.

Finans Magazin 5 Mayıs 2022 14:07 0
TikTok, Video Paylaşana Daha Fazla Para Verecek: İşte TikTok'tan Para Kazancı

TikTok kullanıcıları artık daha fazla para kazanacak.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan , açıldığı ilk günden bu yana hızlı şekilde büyüen ve kısa sürede 1 milyar kullanıcının üzerine çıkan TikTok, kullanıcılarının daha fazla para kazanabileceği yeni bir özelliği kamuoyuna duyurdu. İçerik üreticilerini , iyi videolar çekmeye teşvik etmeye yarayacak yeni özellik ile birlikte artık TikTok kullanıcıları daha fazla para kazanabilecek. Söz konusu yeni özellik ile birlikte ek reklamlar gösterilecek ve içerik üreticileri daha fazla para kazanabilecek.

TikTok Pulse adı verilen yeni özellik ile ilgili açıklama detayları şu şekilde:

Her geçen gün daha da gelişen teknoloji çağında en parlayan uygulamalar video ve fotoğraf paylaşım uygulamaları oldu. Bu uygulamalar arasında ise TikTok öne çıkıyor. Söz konusu uygulamada milyonlarca kişi günde milyonlarca video paylaşıyor ve para kazanıyor. Uygulamada eğlenceli zamanlar geçiren bu kullanıcılar, hem eğleniyor hem para kazanıyor. 

TikTok tarafından bugün yapılan açıklamada TikTok Pulse adı verilen yeni bir özellikten bahsedildi. TikTok uygulamasına reklam veren markalar, reklamlarının en iyi, en çok izlenen videolarda görünmesi için daha fazla para verecek ve yüzde 4'lük dilime giren videolara reklam verilecek.

Bu videolara verilecek reklamların daha pahalı olması ve buna ek olarak içerik üreticilerinin daha fazla para kazanması bekleniyor. Söz konusu yeni özellik ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanıma sunulacak. Bunun ardından kademeli olarak tüm dünyada TikTok'a söz konusu özelliğin gelmesi bekleniyor. 

İnstagram ve Youtube'dan daha az kazandıran uygulama, bu hamlesi ile bu açığı kapatmak istiyor.

TİKTOK'TAN NE KADAR PARA KAZANILIR?

Sosyal medya platformu TikTok'ta ödemeler jeton üzerine yapılıyor. Uygulamada 1 jeton ortalama 0,096 TL'ye karşılık gelir. Ancak satış işleminde bu oran 0,04 TL seviyesine kadar düşer. Canlı yayın ardından biriken jetonların 0,04 TL ile çarpılması sonucunda bakiye sonucuna ulaşılabilir ve daha sonra bunlar hesaba TL olarak gönderiliyor. 

100.000 takipçili bir Tiktokçu aylık 200 ila 1000 dolar arasında para kazanabiliyor. 1 milyondan fazla takipçisi olan biri içinse aylık kazanç 1000-5000 dolar arasında kazanabiliyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç