TikTok sapıkları yakalandı: Neler çıktı neler...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TikTok sapıkları yakalandı: Neler çıktı neler...

Son dakika haberi: TikTok'ta müstehcen yayın yapan ve başka kadınların fotoğraflarını kullanan kişiler yakalandı.

Yerel Haberler 6 Ara 2023 0
TikTok sapıkları yakalandı: Neler çıktı neler...

TikTok sahtekarları tutuklandı.

İstanbul Başakşehir'de Smige Ş adlı bir kadın, TikTok üzerinde müstehcen yayın yapan bir kişinin profiline denk geldi ve profildeki resmin kendisine ait olduğunu fark etti.

Profile mesaj atan kadın, söz konusu fotoğrafın kaldırılması için mesaj yolladı. Ancak karşılığında küfür ve hakaretler aldı. Bunun üzerine genç kadın hemen savcılığa gitti ve suç duyurusunda bulundu. Savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı. Başlatılan soruşturma kapsamında IP adresleri üzerinden yerler belirlendi.

Belirlenen adres Beylikdüzü'nde ve hesabı Emrah T. ile Hatice T. adlı kişilerin kullandığı belirlendi. Çift gözaltına alındı ve 3 adet telefon ile birçok dijital materyale el konuldu.

Dijital materyaller kriminale gönderildi ve 46 sayfalık bir rapor hazırlandı. Hazırlanan raporda Simge Ş ve onlarca farklı kadına ait yüzlerce fotoğraf ve data verileri tespit edildi. Pornografik fotoğraf ve videolardan oluşan 18 bin WhatsApp yazışması da raporda yer alırken karı kocanın TikTok ile WhatsApp'ta onlarca kadının fotoğrafının profil fotoğrafı olarak kullanıldığı, Hatice T'nin TikTok üzerinde ya da WhatsApp üzerinde erkeklerle para karşılığı müstehcen yayınlar yaptığı ortaya çıktı.

Çiftin banka hesaplarında ise 1500 sayfalık hareket olduğu belirlendi.

Hatice T. poliste verdiği ifadesinde, "Ev hanımıyım. Uygun sitelerde müstehcen yayınlar yapıyorum. Karşılığında erkeklerden farklı miktarlarda paralar talep ediyorum. Eşim işten ayrıldığı için yaklaşık 3 yıldır bu yöntemle para kazanıyorum. Ben yayındayken kendisi çocuklarımla ilgileniyor. Pişmanım"

İki isim "müstehcenlik" ve "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek" suçlarından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç