Ticaret Bakanlığı 1000 Büro Personeli Alımı İçin Başvurular Başlıyor! Başvurular e-Devlet'ten...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ticaret Bakanlığı 1000 Büro Personeli Alımı İçin Başvurular Başlıyor! Başvurular e-Devlet'ten...

Ticaret Bakanlığı tarafından beklenen ilan geldi. Bakanlık tarafından yayımlanan ilana göre önlisans mezunu adaylardan 1000 büro personeli alımı yapılacak.

Memur Alımı İlanları 18 Kasım 2022 15:40 0
Ticaret Bakanlığı 1000 Büro Personeli Alımı İçin Başvurular Başlıyor! Başvurular e-Devlet'ten...

Ticaret Bakanlığı 1000 büro personeli alımı için süreç başlıyor. Başvuru detayları haberde.

Ticaret Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere önlisans mezunu adaylar içerisinden 1000 sözleşmeli büro personeli alımı gerçekleştirecek. Yayımlanan ilan için KPSS puanı ile ön lisans mezunu adaylar içerisinden alım yapılacak olup başvuru ekranı 21 Kasım tarihinde erişime açılacak.

Rekor başvurunun beklendiği personel alım ilanı için adaylardan aranan şartlarda belli oldu. İşte başvuruya ilişkin detaylar...

BÜRO PERSONELİ KONTENJAN DETAYLARI

1000 BÜRO PERSONELİ ALIMI ŞARTLARI NELER?

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) En az iki yıllık eğitim veren ve yüksekokulların büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, insan kaynakları yönetimi, adalet, dış ticaret, maliye, işletme yönetimi, muhasebe ve vergi uygulamaları, lojistik, bankacılık ve sigortacılık, halkla ilişkiler ve tanıtım, bilgi yönetimi, bilgisayar programcılığı ile bilgi teknolojileri ya da bunlara denkliği/eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının yukarıda belirtilen bölümlerinden mezun olmak, (Adayların, söz konusu bölümlere denk/eşdeğer sayılan bölümlerden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik/eşdeğerlik belgelerini jpeg formatında tarayarak başvuru sistemine eklemeleri gerekmektedir.),

c) ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, KPSS P93 puan türünden 70 (yetmiş) ve üzeri puan almak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Bakanlık tarafından gelmiş olan ilan için başvuru süreci 21 Kasım tarihi ile başlayacak olup 30 Kasım tarihine kadar devam edecek. Başvurular (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden  gerçekleştirecektir.

İlan Metni BURADA

Başvurular Başladığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç