THY'den Erken Rezervasyon Kampanyası! THY Kampanyalı Bilet Fiyatları Ne Kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

THY'den Erken Rezervasyon Kampanyası! THY Kampanyalı Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Rekor fiyatlara satılan uçak bileti fiyatlarının ardından THY erken rezervasyon kampanyası başlattı.

Ekonomi 2 Ağu 2022 17:39 0
THY'den Erken Rezervasyon Kampanyası! THY Kampanyalı Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Rekor fiyatlara satılan uçak bileti fiyatlarının ardından THY erken rezervasyon kampanyası başlattı. THY, aralık ve ocak aylarını kapsayan dönemde kış kampanyası kapsamında ucuz uçak bileti satışlarına başladı. Peki, THY indirimli bilet ne kadar? THY kampanyalı bilet hangi tarihleri kapsıyor? THY ucuz bilet kampanyası ile ilgili detaylar…

THY kış kampanyası kapsamında sınırlı sayısa bileti uygun fiyata satıyor. Aralık ve ocak ayını kapsayan döneme için biletler satışa çıktı. Peki, THY indirimli bilet ne kadar? THY kampanyalı bilet hangi tarihleri kapsıyor? THY ucuz bilet kampanyası ile ilgili detaylar…

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında avantajlı erken bilet kampanyası başlattı.

THY KAMPANYALI BİLET FİYATI NE KADAR?

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, her şey dahil tek yön 299,99 liradan başlayan fiyatlarla uçuş olanağı elde edecek.

THY KAMPANYALI BİLET HANGİ TARİHLERİ KAPSIYOR?

Kampanya 2 ve 3 Ağustos 2022 tarihlerinde satın alacakları biletler ile 1 Aralık 2022-15 Ocak 2023 tarihleri arasında her şey dahil tek yön olarak duyuruldu.

THY İNDİRİMLİ BİLET KOŞULLARI

Sadece THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olan kampanyalı biletler, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlarda, THY codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmayacak.

​​​​​​​Vatandaşlar kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere THY'nin internet sitesinden ulaşabilecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç