THY, üniversite öğrencileri arasından part time personel alımı başvurusu başladı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

THY, üniversite öğrencileri arasından part time personel alımı başvurusu başladı 2023

Türk Hava Yolları Kariyer, insan kaynakları sayfasından yapılan açıklamada üniversite öğrencileri arasından personel alınacağına yer verildi.

İş İlanları 3 Mart 2023 22:04 0
THY, üniversite öğrencileri arasından part time personel alımı başvurusu başladı 2023

THY, üniversite öğrencileri arasından persone lalımına başladı.

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada üniversite öğrencileri arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Yayınlanan açıklamada alınacak adayların THY bünyesinde part time olarak çalıştırılacağı, 12 ay boyunca yarı zamanlı çalışacak adayların daha sonra tam zamanlı olarak THY'de çalıştırılacağına yer verildi.

"lisans 3. ve 4. sınıf öğrencisiyken değerlendirme süreçlerine katılan ve süreçleri başarıyla tamamlayan öğrencilere eğitimlerine devam ederken yaklaşık 12 ay part-time çalışma fırsatı sunan bir yetenek programıdır" ifadeleri ile duyurulan Take Of adlı program ile ilgili şu bilgilere yer verildi:

"Değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayıp part-time olarak işe alınan yeteneklerimiz, çalışma dönemini başarıyla tamamlamaları ve 2024 yılında mezun olmaları sonrasında tam zamanlı işe alınmak üzere değerlendirilecek ve büyük ailemizin değerli bir parçası olma fırsatını yakalayacaklardır. İş hayatına Türkiye'nin ve dünyanın sayılı markalarından Türk Hava Yollarında, büyük bir aileye sahip olmanın verdiği güvenle ve dünyayı birbirine bağlayan network ağına sahip bayrak taşıyıcı firmada başlamak yeteneğinizi bir adım daha öne çıkaracaktır"

ALINACAK ADAYLAR İÇİN SEÇİM SÜREÇLERİ

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir:

• T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olmak,
• 01.01.1997 ve sonrasında doğmuş olmak,
• En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak,
*2024 yılında mezun olma koşulu aranmaktadır.
• 100’lük sistemde en az 65, 4’lük sistemde en az 2,50 genel not ortalamasına sahip olmak ve olduğunu belgeleyebilmek,
• İstanbul ve Ankara’daki ofislerde, haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere haftada en fazla 30 saat çalışabilmek,
• Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak,
• İyi derecede İngilizce bilmek 
*Yapılacak olan İngilizce sınavında başarılı olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular THY İnsan Kaynaklarının "https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar" adresinden yapılıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin bu adrese giderek kadroyu seçmesi ve özgeçmiş oluşturarak başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir. Kadın erkek adaylar burada >  TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç