THY kabin memuru alımına rekor başvuru: Hostes, personel alımı sonuçları ne zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

THY kabin memuru alımına rekor başvuru: Hostes, personel alımı sonuçları ne zaman?

THY 2023 yılı kabin memuru alımına rekor başvuru geldi. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Hosteslik mülakatları ne zaman?

İş İlanları 12 Ağu 2023 12:21 0
THY kabin memuru alımına rekor başvuru: Hostes, personel alımı sonuçları ne zaman?

THY kabin memuru alımı başvurusu sona erdi: Peki sounçları ne zaman açıklanacak? Müakatları ne zaman yapılacak?

Türk Hava Yolları tarafından deprem sonrası yayınlanan duyuruda kabin memuru alımı yapılacağına yer verildi. İlanın yayınlanmasından sonra binlerce aday başvuru yapmıştı. Başvuruların yapılmasından sonra geçen gün son tarih geldi ve ilan yayından kaldırıldı.

THY personel alımı ilanının yayından kaldırılmasından sonra adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki THY personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Kabin memuru alımı başvuru son tarihi nedir? İşte başvuruya ilişkin son bilgiler.

SONUÇLAR

THY personel alımı başvuru sonuç tarihi henüz belli değil. Ancak alımın en az lise mezunlarından olması nedeniyle başvuru sayısının ciddi seviyede olduğu, bu nedenle seçim aşamalarının Eylül ayından itibaren başlayacağı bildirildi. Sonuçları açıklanınca THY'nin kariyer sayfası olan "https://careers.turkishairlines.com/tr-TR/" adresinden öğrenebileceksiniz. Burada aday girişi kısmından üyelik girişi yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra başvurular kısmından yaptığınız başvurunun durumunu takip edebilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç