THY kabin memuru alımı başvurusu bitti: Sonuçları ne zaman, işte mülakatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

THY kabin memuru alımı başvurusu bitti: Sonuçları ne zaman, işte mülakatları

THY kabin memuru alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Mülakatlar nasıl yapılacak?

Sınav 5 Haz 2024 0
THY kabin memuru alımı başvurusu bitti: Sonuçları ne zaman, işte mülakatları

THY kabin memuru alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte mülakat süreci.

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada kabin memuru alımı başvurusunun sona erdiğine yer verildi. Başvuruların sona ermesinden sonra adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını, mülakat aşamalarının nasıl olacağını araştırmaya başladı. Peki THY kabin memuru alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖNCE ONLİNE İNGİLİZCE TESTİ

THY kabin memuru alımı ilanına başvuru yapan ve başvurusu kabul edilenler, öncelikle İngilizce testine alınacak. THY'den yapılan açıklamada, "Başvuruda bulunan bütün adaylara, online olarak gerçekleştirilecek İngilizce test için davet linki gönderilmektedir" ifadelerini kullandı.

İNGİLİZCEYİ GEÇENLER DİĞER MÜLAKATLARA ALINACAK

İngilizce aşamasını geçen adaylar, daha sonra mülakat aşamasına alınacak. Mülakat aşaması şu şekilde olacak:

İngilizce testinde başarılı olan adaylar, İstanbul-Florya’da bulunan İnsan Kaynakları Değerlendirme Merkezi’nde uygulanacak olan mülakat süreçleri için davet edilmektedir.

a. Boy-kilo ölçümleri, Türk Hava Yolları veya Türk Hava Yollarının belirleyeceği kurum tarafından yapılır.

b. Belge kontrolü ve boy-kilo ölçümü ile dövme-yara izi kontrolü sonucu olumlu olan adaylarımız, İngilizce mülakat ve kurul mülakatı aşamalarından oluşan mülakat süreçlerine katılırlar. Mülakat süreçleri olumlu sonuçlanan adaylar, sağlık raporu ve belge hazırlama işlemleri için bilgilendirilir.

c. Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızın işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM)’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından, sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını Türk Hava Yolları iş yeri hekimlerine onaylatmaları gerekir. Türk Hava Yolları, SHGM yetkili hastaneden alınmış olumlu rapor olsa bile kendi iç prosedürleri çerçevesinde adayın işe başlatılıp başlatılmayacağına karar verme hakkına sahiptir.

d. Belge ve sağlık raporu süreçleri olumlu sonuçlanan adaylar, eğitim süreçleri için davet edilmektedir"

SONUÇLARI NE ZAMAN?

Sonuçların Haziran ayı sonunda açıklanması bekleniyor. Sonuçlardan haberdar olmak için finans7 mobil UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç