THY 1300 Kabin Memuru, 837 İşçi Alımı Yapacak: İşte Host, Hostes Personel Alımı 2022 Başvuru
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

THY 1300 Kabin Memuru, 837 İşçi Alımı Yapacak: İşte Host, Hostes Personel Alımı 2022 Başvuru

Türk Hava Yolları bünyesine işçi ve kabin memuru alımı yapılacağı açıklandı. Açıklama THY'den geldi.

Memur Alımı İlanları 12 Ağu 2022 12:20 0
THY 1300 Kabin Memuru, 837 İşçi Alımı Yapacak: İşte Host, Hostes Personel Alımı 2022 Başvuru

THY 1300 kabin memuru ve 837 işçi alımı yapacak.

Türk Hava Yolları bünyesine personel alımı için son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 2022 yılı boyunca 3800 civarında personel alımı yapılacağına yer verildi. 

Açıklama THY İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'tan geldi. Bolat açıklamasında 2022 yılı sonuna kadar yapılacak personel alımlarına değindi ve "Önemli yatırım yapıyoruz. 700 pilot alımı için ilana çıkacağız. Pilotlarımızı yetiştirip sektöre kazandırıyoruz. Diğer alanlarımıza da insan kaynağını büyütüyoruz. Bu yıl ana markamız THY'ye ilk 6 ayda 963 yeni arkadaşımız katıldı. Sayıyı 2.600'ün üzerine çıkaracağız. Uçak bakımda 500 arkadaşımız daha katılacak. Bizde ilk işe başlayan 17 bin lira alıyor" ifadelerini kullandı.

BAŞVURU BAŞLAMADI

Öncelikle hemen belirtelim şimdilik açıklama geldi. Başvurular başlamadı. Ancak açıklamada başvuruların kısa sürede başlayacağı görüldü. 

1300 KABİN MEMURU ALINACAK

Türk Hava Yolları bünyesine 2022 yılında 1300 kabin memuru alınacağına yer verildi. Kabin memuru alımında şartlar şu şekilde olacak:

  • T.C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.)
  • En az lise mezunu olmak 
  • İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.)
  • Adli Sicil Kaydı ve/veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak 
  • Daha önce THY AO veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak
  • 160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo ölçümleri, THY AO veya THY AO’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılmakta olup Ortaklığımız tarafından belirlenen oranlara uygun olmalıdır.) 
  • THY AO Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak

YAŞ ŞARTI DEĞİŞTİ

THY kabin memuru alımında yaş şartı değişti. Bolat açıklamasında yaş şartının 39'a çıkarılacağını söyledi. 

837 İŞÇİ ALINACAK

THY, kabin memuru alımının yanı sıra işçi alımı da yapacak. En az ilkokul mezunları arasından yapılacak alımlar gelince paylaşacağız. 

KABİN MEMURU VE İŞÇİ ALIMI İLANI BAŞVURUSU

İlanların Bu ay sonunda ya da en geç Eylül ayının başında gelmesi bekleniyor. İlanları finans7.com olarak anbean takip ediyoruz. İlan gelince bildirimle haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç