TFF'den Son Dakika Açıklaması: Var Sistemi Kalkacak mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TFF'den Son Dakika Açıklaması: Var Sistemi Kalkacak mı?

Son dakika haberi: TFF Başkanı Mehmet Büyükekçi bir son dakika açıklamasında bulundu ve VAR sistemine değindi.

Spor 10 Ekim 2022 19:26 0
TFF'den Son Dakika Açıklaması: Var Sistemi Kalkacak mı?

Var sistemi kalkacak mı?

TFF Başkanı'ndan son dakika açıklaması geldi. Başkan Mehmet Büyükekçi 'den gelen son dakika açıklamasında Var sisteminin iptaline dair taleplerin üzerine konuşan Büyükekşi "Bu yıl ilk kez 1. Lig'de de VAR sistemini kullanıyoruz. Gri pozisyonlara zaten karışmıyor. Hakemin göremediği net pozisyonlarda uyarı yapıyor. Bu sistem hakkında talepler için bir iki kulübe değil, bütün kulüplerin taleplerine bakmamız lazım. Bu sistem olmasaydı, penaltılar ve ofsaytlar da birçok hata yapılırdı" ifadelerini kullandı.

HAKEM ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

Hakemlere gelen sert eleştirilere değinen Büyükekçi , soruya şu şekilde cevap verdi: "Hakemler de insan ve onlar da yanlış yapabiliyorlar. Önemli olan onların iyi niyetli olması. Zaten hata yapan hakemler, performanslarına göre ceza alıyor. Umuyorum hakemlerimizin performansı artar"

MİLLİ TAKIMIN PERFORMANSI HAKKINDA SORUYA YANIT

A Milli takımın performansını da değerlendiren Büyükekçi,  "Türk Milli Takımı olarak, bundan sonraki günlerde ekibimizle birlikte iyi işler yapmak için çalışacağız. Takımımız, Avrupa'daki en genç takımlardan biri. Önümüzdeki 10 yıldaki milli takımın omurgasını oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Sizce VAR sistemi kalkmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç