TFF Başkanı Mehmet Büyükeşi istifa mı etti? Son dakika açıklaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TFF Başkanı Mehmet Büyükeşi istifa mı etti? Son dakika açıklaması geldi

Son dakika haberi: Mehmet Büyükekşi istifa mı etti? TFF Başkanı Büyükekşi görevden alındı mı? İşte gelen son açıklamalar.

Spor 17 Ara 2023 14:42 0
TFF Başkanı Mehmet Büyükeşi istifa mı etti? Son dakika açıklaması geldi

Gazeteci Hakan Gündoğar'dan flaş iddia: Mehmet Büyükekşi istifa mı etti?

Son dönemlerde tartışmaların odağında olan TFF, özellikle geçen hafta Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası hakemlerden tepki almıştıo.

Gazeteci Hakan Gündoğar'dan ise bir son dakika açıklaması geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Gazeteci Gündoğar, TFF Başkanının gittiğini ve daha iyi bir pazar olamayacağını söyledi.

Gündoğar'dan gelen bu açıklama sosyal medya üzerinde kısa sürede gündem oldu. İşte gelen o açıklama:

Tff başkanı gitti - gidiyor. 
Hayırlı olsun. 

Hatta gitti

Daha iyi pazar olamaz.

Sosyal medya üzerinde bugün Mehmet Büyükekşi'nin istifa etmesi için 77 binden fazla paylaşım yapıldığı belirtiliyor. Ancak istifa ya da görevden alma konusunda resmi bir açıklama gelmedi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Gazeteci Sercan Hamzaoğlu yaptığı son dakika açıklamasında TFF ile görüştüğünü söyledi ve "TFF’den bir yetkiliyle şimdi konuştum; Başkan Mehmet Büyükekşi’nin istifa edeceği haberlerinin maksatlı yalan olduğunu Başkan ve Yönetim Kurulu’nun görevinin başında olduğunu söyledi" dedi.

SALDIRI SONRASI NE DEMİŞTİ?

Bilindiği üzere geçen hafta Hakem Halil Umut Meler'e Faruk Koca tarafından saldırı düzenlenmişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası şu ifadeleri kullanmıştı: "Bu saldırı Türk futbolu adına şanssız ve utanç duyulacak bir saldırıdır. Artık yeter diyoruz. Her gün bir hakemi suçluyorlar. Hakemlerimiz de insan. Mutlaka hataları olabilir ama bu kadar da tekmeler yumruklar atacak şekilde olmaz. Son verelim artık. Tüm kamuoyuna, tüm medyaya, tüm sosyal medyaya, tüm hakem yorumcularına, tüm kulüp başkanlarına, tüm yöneticilere, tüm teknik direktörlere, saha kenarında hakemlerini başını yiyenlere sesleniyorum. Türk futbolunun marka değerini düşürmeyelim, dünyaya daha fazla rezil olmayalım"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç