Terra Luna'da Son Dakika: Lunc Coin, Bu Gelişme ile Yükselişe Geçti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Terra Luna'da Son Dakika: Lunc Coin, Bu Gelişme ile Yükselişe Geçti

Lunc coin hakkında son dakika açıklaması geldi ve yeni bir düzenlemenin yapılacağına yer verildi.

Kripto Paralar 14 Ekim 2022 13:51 0
Terra Luna'da Son Dakika: Lunc Coin, Bu Gelişme ile Yükselişe Geçti

Terra coin'de heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi.

Bir dönem 1700 liralara kadar çıkan ve dünyanın en popüler kripto paraları arasına giren Terra Luna, daha sonra yaşanan sıkıntılar nedeniyle adeta çöktü ve 1'in çok altına kadar geriledi. 

Terra Rebel tarafından gelen son dakika açıklaması bu kripto parayı harekete geçirdi.  İşte o paylaşım:

Yapılan açıklamada Terra Rebels, LUNC'yi desteklemek için diğer grup olan Demon Monkey 777 ile Terra Classic yakımında yeni yollar bulunması için krittik bir toplantı yapıldığını söyledi

Görüşmeye baktığımızda merkezsiz uygulamalara yönelmenin Lunc yakımında etkili bir yol olabileceği görüşü öne çıktı. Bu görüşe göre FeFi sektörründe daha fazla projenin Terra Classic ağında konuşlanmasını sağlamak için adımlar atılacak.

Toplantı yapan ekibin temel hedefine baktığımızda Do Know ve ekibinin ağı terk etmeden önce milyarlarca Luna tokeni basması ve kripto paranın fiyatını neredeyse sıfırladıktan sonra Token miktarını azaltmak.

Bu faaliyetlere göre şimdiye kadar 18 milyardan fazla LUNC yakımı olduğu bildirildi. 6.9 trilyonluk LUNC arzına kıyasla oldukça düşük miktar. Şimdi mevcut yakılan token miktarının Lunc'yi canlandırmak için yeterli olmayacağı görüşü hakim. Bunun için ise yeni yollar aranmaya devam ediyor. 

Lunc fiyatına baktığımızda Ağustos ayından 5 Eylül'e kadar yüzde 550'den fazla düşüş oldu. 0.00018 ile 0.00036 dolar seviyesinde gidip gelen Lunc, son iki haftadır düşüşte. 0.000255 dolar seviyesinde. Bugün ise toparlanma oldu ve yüzde 11 'lik yükselişle 0.00028 dolara çıktı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç