Terra Luna Yeniden Diriliyor: Lunc Coin Neden Yükseliyor? Lunch Yükselecek mi? Yorumları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Terra Luna Yeniden Diriliyor: Lunc Coin Neden Yükseliyor? Lunch Yükselecek mi? Yorumları

Son dakika haberi: Aylar önce çöken kripto parada yeniden diriliş başladı. İşte Lunc'da son durum.

Kripto Paralar 6 Eylül 2022 10:34 0
Terra Luna Yeniden Diriliyor: Lunc Coin Neden Yükseliyor? Lunch Yükselecek mi? Yorumları

Lunch neden yükseliyor?

Bir zamnalar yuva yıkan coin olarak bilinen , 1700 liralara kadar çıktıktan sonra ciddi şekilde düşüşe gçeen Terra Luna Coin, 1 liranın çok altına kadar geriledi ve geçen aylarda yüzde 99.9 değer kaybetti. Yaşanan düşüş tüm dünyada büyük ses getirirken birçok kişi ciddi şekilde para kaybetti. 

Para kaybeden vatandaşların çoğu ya parasını orada bıraktı gitti ya da paralarını az da olsa çekmek zorunda kaldı. Dünya genelinde 25 kişi ise bu coin endeniyle intihar etti. 

YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇTİ

Bundan aylar önce 0.001 TL seviyesine kadar gerileyen , adını değiştiren ve Lunc olan bu coin, son günlerde ciddi şekilde yükselişe geçti. Gelen son rakamlara göre Ağustos ayı başında 0.001 TL seviyesinde olan bu coin, 1 ayda 8 kat arttı ve 0.008020 TL 'ye kadar yükseldi.

Sadece bugün bu kripto para yüzde 68'lik bir yükseliş gösterdi. Sabah en düşük 0.004722 TL olan bu kripto para , şimdi 0.008020 TL seviyesinde.

NEDEN YÜKSELİYOR?

Kripto paranın neden yükseldiği konusunda henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama gelince yazımıza eklenecektir. Sayfaayı sık sık yenileyin.

DİĞER KRİPTO PARALAR

1 Bitcoin 19 bin 921 dolar seviyesinde seyrederken 1 Ethereum 1662 dolar seviyesinde.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7, borsa , hisse, emtia, döviz, kripto paralar konusunda herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Sadece bilgilendirir. Yatırım tavsiyesi, yatırım danışmanları, yatırım uzmanları ve portföy yönetim şirketleri ile aracı kurumlar tarafından verilen bir hizmettir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç