Terra Luna 2 Kat Arttı: Bitcoin'in Asıl Olması Gereken Rakam Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Terra Luna 2 Kat Arttı: Bitcoin'in Asıl Olması Gereken Rakam Açıklandı

Son dakika haberi: Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi ve kripto paralar hareketlenmeye başladı.

Kripto Paralar 30 Mayıs 2022 13:21 0
Terra Luna 2 Kat Arttı: Bitcoin'in Asıl Olması Gereken Rakam Açıklandı

Son dakika : Terra Luna fiyatında rekor artış.

Geçen haftalarda sert düşen ve yatırımcısını iflas ettiren Terra Luna'da hareketlilik bugün başladı. Gelen son dakika bilgilerine göre Terra Luna fiyatı , önceki güne göre 2 kat arttı. Yaşanan bu artış sonrası acaba Luna'da geri dönüş başladı mı ? yorumları gelmeye başladı.

KRİPTO PARALAR TOPARLANMAYA BAŞLADI

Kripto paralarda dünden bu yana toparlanma başladı. Son 6-7 haftayı ciddi kayıplarla geçiren kripto paralarda dünden bu yana yükseliş görüldü. Gelen son verilere göre Bitcoin'de yükseliş 1000 doları geçerken diğer kripto paralarda da ciddi yükselişler görüldü.

Dün sabah 29 bin 117 dolar seviyesinde seyreden Bitcoin'de son gelen verilere göre 30 bin 596 dolar seviyesine görüldü. 

Ethereum'da ise yükseliş 100 doları gördü. Son verilere göre 1 Ethereum yüzde 6.58 yükseldi ve bin 896 dolar seviyesinde seyrediyor.

BNB Coin'de ise yüzde 4.34 yükseldi ve 315 dolar seviyesine yükseldi. XRP fiyatı da 0,39 dolara yükseldi. Doge Coin ise 0.8480 dolara yükseldi. 

SOL fiyatında ise yükseliş yüzde 8.70'i buldu ve 46 dolara geldi.

TERRA LUNA 2 KAT ARTTI

Terra Luna fiyatında da yükseliş görüldü. Dün başlayan yükseliş yüzde 90'ları buldu. Dün sabah saatlerinde 0,001313 TL seviyesinde olan Terra Luna fiyatı 0,002915 TL seviyesine yükseldi ve 2 kattan fazla değer kazandı. 

BİTCOİN'İN ASIL OLMASI GEREKEN RAKAM AÇIKLANDI

JP Morgan ekonomistleri yaptıkları son dakika açıklamasında kripto paraların tercih edilen “alternatif varlıklardan” biri olarak gayrimenkulü geride bıraktığını söyledi ve Bitcoin'de asıl rakamın 38 bin Dolar olduğunu söyleyerek “İleriye dönük olarak bitcoin ve kripto pazarları için daha genel olarak yukarı yönlü tahminlerimizi koruyoruz”

Haberde yer alan bilgiler Finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç