Tera Yatırım Halka Arz Oluyor: 1 Lot Kaç TL, Talep Toplama Ne Zaman? #TRMNK
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tera Yatırım Halka Arz Oluyor: 1 Lot Kaç TL, Talep Toplama Ne Zaman? #TRMNK

SPK'dan bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Tera Yatırım Menkul Değerler 'in halka arz olacağına yer verildi.

Borsa 9 Ara 2022 23:04 0
Tera Yatırım Halka Arz Oluyor: 1 Lot Kaç TL, Talep Toplama Ne Zaman? #TRMNK

Son dakika haberi: Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş halka arz oluyor.

Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. adlı şirket hakkında bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada şirketin halka arz edileceğine yer verildi. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan son dakika açıklamasında halka arza ilişkin detaylara yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu haberimizde söz konusu halka arz hakkında detaylı bilgilere yer verdik.

Tera Yatırım Menkul Değerler'in halka arzı ile ilgili yapılan açıklamada mevcut sermayenin 37 milyon 500 bin lira olduğu, 15 milyonluk bedelli sermaye artırımı ile yeni sermayenin 52 milyon 500 bin liraya çıkarılacağına yer verildi. 

1.500.000'lük ek pay satışı ile ilgili SPK'dan yapılan son dakika açıklamasında, "Fazla talep gelmesi halinde mevcut ortaklardan Oğuz TEZMEN'e ait 500.000 TL, Gül Ayşe ÇOLAK'a ait 500.000 TL ile Emre TEZMEN'e ait 500.000 TL nominal değerli olmak üzere toplam 1.500.000 TL nominal değerli B grubu payın ek satışı gerçekleştirilebilecektir" ifadelerine yer verildi.

1 LOT KAÇ TL'DEN SATILACAK?

Tera Yatırım MEnkul Değerler adlı hissenin 1 Lot ücreti hakkında yapılan açıklamada, "1 TL nominal değerli paylar 10,00 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacaktır" ifadelerine yer verildi.

TERA YATIRIM HAKKINDA

Tera Yatırım Menkul Değerler resmi sayfasında yapılan açıklamada şirket hakkında, "1990 yılında kurulan ve eski ünvanı Stok Menkul Değerler A.Ş. olan kurumumuz, 2005 yılından beri yeni ortaklık yapısı altında,Tera Yatırım ismi, yenilenen uzman kadrosu ve güçlü özsermaye yapısı ile yoluna devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

NE ZAMAN HALKA ARZ BAŞVURULARI BAŞLAYACAK?

Bireysele eşit dağılım yolu ile yapılacak halka arz için başvuruların tarihi henüz belli değil. Ancak Aralık ayında 19-23 Aralık tarihleri arasında talep toplamanın başlaması bekleniyor. #TRMNK kodu ile şirket borsada işlem görecek.

Talep toplama başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç