Televizyonda indirim sosyal medyayı ikiye böldü: Ekonomi çok iyi diye mi kötü diye mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Televizyonda indirim sosyal medyayı ikiye böldü: Ekonomi çok iyi diye mi kötü diye mi?

Bir teknoloji mağazasının televizyon indirimi sosyal medyada büyük gündem oldu. Birçok kişi ekonominin iyi olduğunu söylerken birçok kişi de ekonominin kötü olduğunu söyledi.

Finans Magazin 15 Ocak 2023 09:23 2
Televizyonda indirim sosyal medyayı ikiye böldü: Ekonomi çok iyi diye mi kötü diye mi?

Bir teknoloji mağazasının indirim kampanyasına büyük ilgi sosyal medyayı ikiye böldü.

İstanbul'un Pendik İlçesi'ndne dün gelen görüntüler sosyal emdyayı ikiye böldü. Bir teknoloji mağazasının indirim kampanyası başlatacağını açıklamasından sonra bölgede ciddi bir yoğunluk olduğu ve televizyonların kapış kapış gittiği görüldü.

Bu görüntüler sosyal medya üzerinde büyük yankı uyandırdı. Vatandaşların bazıları ekonominin iyi olduğunu söylerken bazı vatandaşlar ise bunun yükske enflasyon nedeni olduğunu söyledi. İşte o yorumlardan bazıları:

Bu paylaşıma Ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş şu şekilde cevap verdi: "Zafer bey: Ekonomi’ye giriş dersi alan kişi bu gördüğünüzün, ENFLASYONUNU durduramayan, durdurmaya çalışmayan ülkede, insanların ileride alamayacaklarını düşündüklerini şimdiden almaya çalışması olduğunu anlar! O yüzden bir üniversiteden Ekonomiye Giriş dersi almanız lazım"

Diğer yorumlar ise şu şekilde: "Nasıl yani Ülkede 90 milyon insan yaşıyor %10 iyi şartlarda yaşasa 9 milyon insan yapar . Bu 9 milyonun içinden 1000 kişi buraya gelmiş çok mu ? Anlamadım siz neyi isbat ettiniz bize bu video ile ?"

"O kalabalıkta bende vardım. Çocuklarıma yedirmek zorunda olduğum temel gıda olarak yumurta kolisi normalde 65 80 TL arası orada 50 TL idi. Tavuk 60 TL den 35 TL ye düşmüş. Süt 19 TL yerine 15 TL idi. 5TL 15 TL daha az vermek için binlerce insan oraya akın etti."

Sizce? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
o ünlü ekonomist bizim halkimizin ne kadar ac gözlü olduğunu anlayamayacak kadar ünsüz. afrikada ac insanlar bile yiyecek dagitim esnasinda saldirmiyorlar. garibanca sıra bekliyorlar. bizim milletimizin gözü ac
Ziyaretçi 14 Ay Önce
bütün avm ler tıka basa dolu kimse açız fakiriz diye feryat etmesin herkesin elinde sin model telefon var.