Teklif Veren Alıyor! Halkbank 62 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Konut Satıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Teklif Veren Alıyor! Halkbank 62 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Konut Satıyor

Halkbank 2+1 ve 3+1 daireleri farklı illerde piysanın altında fiyatlardan satışa çıkardı. İşte konutların bulunduğu iller ve fiyatları...

Bankalar 10 Kasım 2022 19:26 1
Teklif Veren Alıyor! Halkbank 62 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla Konut Satıyor

Halkbank icradan satışa çıkarılan konutlar listesini güncelledi. 2+1 ve 3+1 daireler bankadan satışa çıkarıldı.

Konut fiyatları her geçen gün artarken vatandaşlar ucuz konut stışı yapan bankalara yöneldi. Bu kapsamda Kamu Bankası Halkbank tarafından satışa çıkarılan konutlar gündemde yer aldı. Bizde bu haberimizde siz değerli okurlarımıza banka tarafından satışa çıkarılan konutlara yer verdik. İşte konutların bulunduğu iller ve fiyatları...

HALKBANK 2+1 DAİRE SATIŞI (MARDİN)

Halkbank 120 metrekarelik 2 odalı ve 1 salonlu olan konutları Mardin'de satışa koydu.Mardin Kızıltepe'de yer alan konut için ihale bedeli 62 bin TL olarak belirlendi.

 

HALKBANK, MARDİN  1+1 KONUT SATIŞI

Mardin ilinde Halkbank, oda sayısı 1, salon sayısı 1 olan bu dairenin genişliğini 60 metrekare olarak ilan etti. Mardin Kızıltepe'de yer alan konut 102 bin TL'den ihaleye çıktı.

HALKBANK, DİYARBAKIR 2+1 KONUT SATIŞI

Diyarbakır ilinde Halkbank, oda sayısı 2, salon sayısı 1 olan bu dairenin genişliğini 137 metrekare olarak ilan etti.Diyarbakır Bismil'de yer alan konut 174 bin TL'den ihaleye çıktı.

 

HALKBANK, TEKİRDAĞ 3+1 KONUT SATIŞI

Tekirdağ ilinde Halkbank, oda sayısı 3, salon sayısı 1 olan bu dairenin genişliğini 122 metrekare olarak ilan etti. Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan konut 250 bin TL'den ihaleye çıktı.

 

HALKBANK,ANKARA'DA 2+1 KONUT SATIŞI

Ankara ilinde Halkbank oda sayısı 2, salon sayısı 1 olan bu dairenin genişliğini 113 metrekare olarak ilan etti. Ankara Beypazarı'da yer alan konut 260 bin TL'den ihaleye çıktı.

BANKADAN SATILIK EV NASIL ALINIR?

Banka tarafından yayınlanan ilanlara teklif verebilmek için mutlaka şubeye gidilerek teminat tutarı yatırılmalı ve internet sitesi için giriş şifresi alınmalıdır.

Finans7.com

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gazi Antep k, maraş yukmu