Tekirdağ'dan Son Dakika Haberi: İki Grup Arasında Kavgada Silahlar Konuştu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tekirdağ'dan Son Dakika Haberi: İki Grup Arasında Kavgada Silahlar Konuştu

Tekirdağ'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre iki grup arasındaki kavgada silahlar konuştu.

3.Sayfa 24 Tem 2022 00:00 1
Tekirdağ'dan Son Dakika Haberi: İki Grup Arasında Kavgada Silahlar Konuştu

Tekirdağ'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bölgede bir kavga çıktığı ve kavga sonucunda silahların ateşlendiği, 1 kişi,nin yaralandığı öğrenildi.

Tekirdağ'dan aktarılan son dakika bilgisine göre şehir merkezinde bulunan Çiftlikönü Mahallesi'nde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışmanın kısa sürede büyümesi sonrası taraflar birbirine tekme tokatlarla girişirken bölgeye yakın olan Çarşı ve Mahalle Bekçileri hemen olaya müdahale etmek için bölgeye geldi. 

İki grubu ayırmakta zorlanan bekçiler, büyük çaba sarf etti ve telsizle hemen karakoldan destek ekip istedi. Kavga sırasında gruptakilerden biri ,yanında getirdiği silahla rastgele ateş açmaya başladı. Bu sırada bir kişini vurulduğu öğrenildi.

S.G. isimli kişinin silahındna çıkan kurşunların bir kişiye isabet ettiği öğrenilirken silah sesleri sonrası gruplar kaçarak bölgeden gitti. Yaralı için bölgeye hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Bölgeye kısa sürede gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak kaçan gruptakileri yakalarken yaralı, bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hemen ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi 1. kısma kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralının daha sonra araştırma hastanesine sevk edildiği ve burada tedavisine devam edildiğine yer verildi.

Bölgeye gelen ve mahallede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Evimin önünde oldu olay çok korktu çocuklar. Şu an hala ekip var burada. Suçlular hakettiği cezayı alır inşallah