TEB'den Emekliye Asgari Ücret: İşte Banka Promosyonu Başvuru Şartları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TEB'den Emekliye Asgari Ücret: İşte Banka Promosyonu Başvuru Şartları

TEB'den bir açıklama yapıldı ve emeklilere asgari ücrete varan miktarlarda promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı.

Emekli Haberleri 4 Ağu 2022 16:32 2
TEB'den Emekliye Asgari Ücret: İşte Banka Promosyonu Başvuru Şartları

TEB'den emeklilere asgari ücrete varan promosyon.

TEB tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve emeklilere asgari ücret tutarına kadar promosyon ödemesi yapıldığına yer verildi. "Emeklilerimize 5.500 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı" başlığı ile TEB resmi sayfası üzerinden yapılan açıklamanın detaylarına baktığımızda şu ifadelere yer verildiği görülüyor:

"Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 5.500 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor."

2 bin 500 Türk Lirası ve üzerinde maaş alan emeklilere nakit olarak 750 TL promosyon ödemesi yapılıyor. Bu ödemeye ek olarak yapılan diğer ödemelerin toplamı ise  4.750 TL olarak açıklandı. Açıklamaya göre bir emekli en fazla 5 bin 500 lira promosyon alabilecek. Açıklamada, " Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir." denildi. 

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
teb bankasinin arttirim yapmasini bekliyorum tebe yatiricam.ama hala artmadi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu ay sonuna kadar sabredin imza anlaşmamız var diyolar 8 veya 8.500 verilecek diyolar promosyon