TEB Duyurdu: Emekli Banka Promosyonuna 500 TL Zam Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TEB Duyurdu: Emekli Banka Promosyonuna 500 TL Zam Geldi

Son dakika haberi: TEB, emeklilerin banka promosyonu kampanyasında yeni bir açıklama yaptı ve promosyona zam yaptığını açıkladı.

Emekli Haberleri 10 Ağu 2022 14:13 0
TEB Duyurdu: Emekli Banka Promosyonuna 500 TL Zam Geldi

TEB , emekli banka promosyonuna zam yaptı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve emekli banka promosyonuna zam yapıldığına yer verildi. Geçen hafta kaleme aldığımız yazımızda emeklilere 5 bin 500 lira promosyon vereceğini açıklayan TEB, yeni açıklamasında promosyon miktarının 6 bin liraya çıkarıldığını duyurdu.

Türkiye Ekonomi Bankası, emekliler için yaptığı son dakika açıklamasında, "Emeklilerimize 5.500 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı" ifadelerini kullandı ve emekli maaşına verilecek promosyonun 500 lira zamla 6 bin liraya çıkarıldığını bildirdi.

3 YIL MAAŞ ALMA TAAHHÜTÜ

Maaşını TEB'e taşıyan ve 36 ay boyunca maaşını bu bankadan almayı taahhüt eden kişilere verilen promosyon ile ilgili, "Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 5.500 TL’ye varan promosyon kazanıyor." denildi. 

3 YIL DOLMADAN ÇIKABİLİR MİYİM?

Evet. Emekli maaşınızı taşıdığınız bankadan, taahhüt süreniz dolmadan ayrılabilir, başka bankaya geçebilirsiniz. Ancak ayrıldığınız tarihe , 3 yılın dolmasına kalan ay sayısına göre bir hesaplama yapılacak bir geri ödeme alınır. 

DETAYLAR AÇIKLANDI

TEB resmi sayfasından konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • Kampanya 01.07.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.
  • Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.
  • Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.
  • Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

BAŞVURU NASIL?

Başvuru yapmak için bankaya müracaat edebilir ya da e devlet kapısı üzerinden SGK maaşı kısmından banka değişikliği başvurusunda bulunabilirsiniz. Kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç