TEB Bankası'ndan Hediye 500TL Kampanyası Başladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TEB Bankası'ndan Hediye 500TL Kampanyası Başladı!

TEB Bankası'ndan hediye 500TL kampanyası başladı! İşte başvuru şartları ve detaylar...

Bankalar 18 Ağu 2023 11:55 0
TEB Bankası'ndan Hediye 500TL Kampanyası Başladı!

Birçok banka tarafından yeni duyurulan kampanyalar sayesine vatandaşlar onlaca harcamasına özel indirim ve hediye para kazanabiliyor. Bankaların sunduğu bu fırsatlar yeni müşterilerin harcama yaparken işlemlerini daha kolay halledebilmesini ve aylık harcamalarında azalma yaşayabilmesini sağlıyor.

Geçtiğimiz yıla göre iki katına kadar artan kredi kartı kullanımı vatandaşları artık her zaman ihtiyaç duyduğu bir ürüne dönüştü. Bu ürün vatandaşların birçok ihtiyacını karşılamasının yanı sıra kolay ödemelerle ihtiyaçların taksitlendirilebilmesini de sağlamakta.

CEPTETEB İndirenlere Verilecek

TEB tarafından duyurulan yeni kampanya ile birlikte CEPTETEB mobil uygulaması üzerinden harcama sözü veren kişilere 500 TL tutarında hediye para verileceği bildirildi. Vatandaşlar mobil uygulamayı indirerek ve kampanyaya katılım sağlayarak bu hediye para fırsatından yararlanabilecek.

CEPTETEB Dijital Kredi Kartı ile 12 ay boyunca geçerli düzenli harcama sözü vererek 500 TL'ye kadar bonus kazanabilirsiniz. Tabloda görüldüğü üzere vereceğiniz söze göre farklı bonus tutarı verilmektedir. 2 bin TL için 50 TL verilirken, 10 bin TL harcama sözü için 500 TL bonus verilmektedir.

TEB tarafından kartınıza tanımlanacak olan bu bonusları anlaşmalı olan tüm işyerlerinde kullanabilirsiniz. Anlaşmalı işyerlerinde kasiyere bonus kullanmak istediğinizi belirterek büyük indirim veya ücretsiz şekilde harcamanızı yapabilirsiniz.

Kampanya Detayları Belli Oldu

Kampanya, 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli.

Kampanyaya katılabilmek için kart borcunun geçmişe dönük her ay düzenli olarak ödenmiş veya gecikmeye girmemiş olması gerekir.

Kampanyaya katılmak için CEPTETEB İnternet ve Mobil Şubesi’ndeki Kartlar menüsünde CEPTETEB Dijital Kredi Kartı veya CEPTETEB Kredi Kartı seçip Kart İşlemleri > Harcama Sözü seçeneğinden Sözüne Bonus talimatını verebilirsin.

Devam eden bir Sözüne Bonus talimatın varsa 2. talimatı veremezsin.

Sözüne Bonus talimatının senin tarafından veya sistem tarafından (hangi şekilde olursa olsun) 3 kez iptal edilmesinden sonra yeni bir Sözüne Bonus talimatı veremezsin.

Verdiğin taahhüt toplamı, toplam limitinin %70’ini aşamaz.

Kullanılabilir limitinin aylık harcama sözünden fazla olması gerekir. Kredi kartı borcunuzu ödeyerek kullanılabilir limitinizi arttırabilirsin.

Harcama taahhüdü verilebilmesi için kartın açık/kullanılabilir durumda olması, son 6 ayda 2 defadan fazla gecikmeye girilmemiş olması gerekmektedir.

İlgili bonus tutarı kampanya süresince 1 defaya mahsus olarak CEPTETEB Kredi Kartı'na ya da CEPTETEB Dijital Kredi Kartı'na yüklenmekte olup her ay bonus tutarı yüklenmeyecektir.

Taahhüdünü yerine getirmeye Sözüne Bonus talimatını verdikten sonraki ilk hesap kesim tarihini takip eden ilk ekstre dönemi ile başlamalısın.

Nakit avans ve kredi kartına nakit avans işlemi olarak yansıtılan (faizler gibi) harcamalar aylık taahhüt tutarına dahil edilmeyecek.

Sadece harcama sözü verdiğin kart ve ona bağlı ek ve sanal kartlar ile yaptığın harcamalar Sözüne Bonus kampanyasına dahildir.

Harcama taahhüdünü yerine getirmemen durumunda kalan aya karşılık gelen ceza bedeli ekstrene borç olarak yansıtılır. Örneğin: 12 aylık harcama sözünün 6. ayında harcama sözünü yerine getirmemen durumunda, aldığın bonusun yarısı kadar ceza bedeli ekstrene borç olarak yansıtılır.Sadece harcama sözü verdiğin kart ve ona bağlı ek ve sanal kartlar ile yaptığın harcamalar Sözüne Bonus kampanyasına dahildir.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç