TEB Bankası'ndan 50.000 TL Kredi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TEB Bankası'ndan 50.000 TL Kredi Müjdesi!

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), müşterilerine kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! İşte TEB Bankası'ndan 50.000 TL kredinin detayları...

Kredi 20 Ara 2023 0
TEB Bankası'ndan 50.000 TL Kredi Müjdesi!

Nakit sorunu yaşayanların sayısı arttıkça ihtiyaç kredilerine yönelik arayışlar da hızlanıyor. Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları ile müşterilere finansman destekleri sağlanıyor. Bu finansman desteklerini alacak olan müşteriler de bütçelerini rahatlatabiliyorlar. Burada en kritik mesele olan ihtiyaç kredisi faizleri devreye giriyor.

Türkiye de geçiş için çalışmalar yürütüyor... Para düzeninde yeni dönem -  Türkiye Ekonomi Haberleri

YÜKSEK FAİZE DİKKAT

İhtiyaç kredisi çekerken faiz ayrıntısına dikkat edilmediğinde çok ciddi finansal sonuçlar ile karşılaşılabiliyor. Yüksek faiz ile çekilen ihtiyaç kredisi bütçelerde onarılamaz hasarlara meydan verebiliyor. Bunun için ihtiyaç kredisi çekerken karşılaşılacak olan faiz oranı dikkatlice değerlendirilmesi gerekiyor.

TEB'DEN AVANTAJLI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

İhtiyaç kredisi kampanyaları dikkate alındığında son dönemlerde bir bankanın kampanyası dikkat çekmeye başladı. TEB tarafından verilen ihtiyaç kredisi müşterilere maliyet avantajı sağlayabiliyor. Bu maliyet avantajını kullananlar kazançlı çıkacakları bir ihtiyaç kredisi çekme süreci içerisinde kendilerini bulabiliyorlar.

TEB tarafından müşterilere verilen ihtiyaç kredisinde uygulanacak olan aylık faiz oranı yüzde 3,34 olarak açıklandı. Bu faiz oranı şu anda bankalar arasındaki en düşük ihtiyaç kredisi faizlerinden birisi oluyor. Bu faiz ile ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler kazançlı çıkabiliyorlar. Diğer bankaların ihtiyaç kredisi aylık faiz oranlarının yüzde 5'in bile üzerine çıktığı düşünülünce TEB'in maliyeti oldukça kayda değer bir maliyet avantajı sağlıyor.

Sahte para nasıl anlaşılır? İşte sahte parayı anlama yöntemleri - Genel -  Ekonomist

İhtiyaç kredisi çekmek için TEB'i tercih edecek olanlara azami vade süreleri de uygulanıyor. Bu süreler BDDK tarafından belirlendiği için esnetilemiyor. Bu kapsamda 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile, 50.000 TL ile 100.000 TL arası ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vade ile, 100.000 TL ve üzeri ihtiyaç kredileri ise 12 aya kadar vade ile verilebiliyor.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

teb-ihtiyac-kredisi.jpg

TEB'den ihtiyaç kredisi çekecekler için örnek maliyet tablosu açıklandı. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya aylık 2.770 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu ihtiyaç kredisinin yıllık maliyeti ise yüzde 67 olarak açıklandı.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç