TEB Bankası'ndan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TEB Bankası'ndan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara müjde TEB Bankası'ndan geldi! İşte TEB Bankası'nın 50.000 TL'lik kredisinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 6 Şubat 2024 0
TEB Bankası'ndan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Nakit sıkışıklığı içerisinde olanlar için bankalar ihtiyaç kredisi kampanyaları ile finansman destekleri sağlamaya devam ediyorlar. Bu ihtiyaç kredileri için bankalar müşterilerden çeşitli maliyetler talep ediyorlar. Her bankanın maliyeti kredi politikalarına göre değiştiği için oldukça iyi araştırma yapılması gerekiyor. Bu araştırmalarda en düşük maliyetli ve en iyi imkanlara sahip ihtiyaç kredisi kampanyasına ulaşılmaya çalışılıyor. Son günlerde de ihtiyaç kredisi kampanyası ile dikkat çeken banka TEB oldu. TEB hangi koşullarda ihtiyaç kredisi veriyor?

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

TEB tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere sağlanan imkan ile alakalı olarak detaylı bir bilgilendirme yapıldı. Bu ihtiyaç kredisi kampanyasını diğer bankaların kampanyalarından ayıran iki temek özellik bulunuyor. Artık çoğu bankadan bulunamayan 3 ay taksit erteleme imkanı TEB tarafından müşterilere sunuluyor.

Para ne işe yarar? | Independent Türkçe

3 ay taksit erteleme kullanan müşteriler kredilerini çektikten sonra ilk 3 ay boyunca taksit ödemesi yapmıyorlar. Taksit ödemeleri 3 aylık ödemesiz dönemin ardından başlıyor. Bu ödemesiz dönem bittiğinde müşteriler kredi taksitlerini ödüyorlar. Ödemesiz geçen dönem ise toplam vade süresinden düşülüyor. Bu ödemesiz dönemi yararlı bir şekilde kullanan müşteriler bütçelerinde gerekli olan toparlanmayı sağlayabiliyorlar. Böylece kredi taksitlerinin geri ödenmesi daha kolay bir şekilde yapılabiliyor.

TEB'in ihtiyaç kredisi kampanyasının bir diğer avantajı ise uygulanan kredi faizi oluyor. Artık bankalar ihtiyaç kredisi verirken müşterilerde yüzde 3,50 ile yüzde 5 arasında bir oranda faiz talep ediyorlar. TEB ise aylık yüzde 2,99 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi veriyor. Bu da başlı başına bir maliyet avantajı anlamına geliyor. TEB'den ihtiyaç kredisi çekenler kazançlı çıkıyorlar.

Nerede bu paralar?

TEB'in ihtiyaç kredisi kampanyasında azami vade süreleri BDDK talimatlarına göre belirleniyor. Bu kapsamda 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar, 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredileri 12 aya kadar vade ile verilebiliyor.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

teb.jpg

TEB ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler aylık 2.603 TL kredi taksiti ödüyorlar.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç