TEB Bankası'ndan 400.000 TL Taşıt Kredisi İmkanı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TEB Bankası'ndan 400.000 TL Taşıt Kredisi İmkanı!

TEB Bankası'ndan araba almak isteyenlere müjde geldi! Açıklanan kampanyaya göre; 400.000 TL taşıt kredisi verilecek! İşte kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 31 Ara 2023 0
TEB Bankası'ndan 400.000 TL Taşıt Kredisi İmkanı!

Otomobil satın almak isteyenlerin çok büyük bir kısmı bütçe sorunu ile karşılaşıyor. Bu sorun ise bankaların taşıt kredisi kampanyalarından yararlanılarak alınacak taşıt finansmanları ile aşılabiliyor. Ancak taşıt kredisi çekerken son dönemlerde çok dikkat edilmesi gerekiyor. Eğer yeterince araştırma yapılmaz ve karşılaştırmalı maliyet mukayesesine başvurulmazsa kişiler çok ciddi zararlar edebiliyorlar. TEB'in açıklamış olduğu son taşıt kredisi kampanyası müşterilere ciddi avantajlar sağlayabiliyor.

Taşıt kredi faizleri 1,5 yılın en düşüğünde

TEB TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

TEB açıklamış olduğu taşıt kredisi kampanyası kapsamında otomobil satın alacak müşterilerine finansman desteği veriyor. Bu kredinin aylık faizinin yüzde 3,79 olduğu bildirildi. Şu anda kredi faizleri oldukça yükseldi ve TEB'in sunmuş olduğu bu faiz piyasanın en düşük taşıt kredisi faizlerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

TEB müşterileri 48 aya kadar vade ile taşıt kredisi çekebilirler. Ancak bunun belirli kriterleri bulunuyor. 400.000 TL'ye kadar değeri olan otomobiller için 48 ay vadeli taşıt kredisi verilebiliyor. Bu fiyatta sıfır kilometre otomobil kalmadığı için bu 48 ay vade seçeneği işlevsiz hale geliyor. 36 ay vadeli taşıt kredisi ise sadece 400.000 TL ile 800.000 TL arasındaki araçlar için verilebiliyor.

400.000 TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

teb-tasit-kredisi.jpg

TEB tarafından yapılan açıklamaya göre müşteriler aylık yüzde 3,79 oranında faiz ile taşıt kredisi çekebiliyorlar. 36 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisi çekilmesi durumunda müşteriler 3 yıl boyunca her ay 23.947 TL tutarında kredi taksiti ödüyorlar. Kullanılan bu kredinin toplam maliyeti ise 864 Bin TL'yi buluyor. Yapılan bu taksit hesaplamalarının gerçekleşmesi için müşterilerin taşıt kredisi taksitlerini günü gününe ödeyerek gecikmeye düşmemesi gerekiyor. Gecikmeye düşülmesi halinde müşteriler ek maliyetlerle karşılaşabiliyorlar.

Motorlu taşıt vergileri belli oldu

TEB'in maliyet tablosunda yer alan bilgilere göre 36 ay vadeli 400.000 TL taşıt kredisinin sadece faiz maliyeti 462 Bin TL'yi buluyor. Ayrıca banka 2.000 TL kredi tahsis ücreti alıyor ve başka da masraf olmuyor. Bu kullanılan kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 78,89 olarak açıklandı.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç