TEB Bankası'ndan 3 Ay Ertelemeli, 36 Ay Vaadeli, 1,89 Faizli 50.000TL İhtiyaç Kredisi İmkanı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TEB Bankası'ndan 3 Ay Ertelemeli, 36 Ay Vaadeli, 1,89 Faizli 50.000TL İhtiyaç Kredisi İmkanı!

TEB Bankası yeni ihtiyaç kredisi fırsatını duyurdu! 1,89 faiz oranıyla, 3 ay ertelemeli, 36 ay vade imkanıyla 50.000TL kredi fırsatı! İşte başvuru şartları ve detaylar...

Kredi 28 Ağu 2023 10:30 0
TEB Bankası'ndan 3 Ay Ertelemeli, 36 Ay Vaadeli, 1,89 Faizli 50.000TL İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Türkiye Ekonomi Bankası son dönemde yaptığı yeni kampanyalarla nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşları sevindirdi. Bankalar son dönemde faizlerin artışa doğru gitmesi sonrası buna ek olarak da ödeme planlarında vade adetlerini kısıtlaması ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşları da geri itiyor.

Bankalarda ihtiyaç kredisi kampanyaları devam ederken yeni kampanya TEB'den geldi.

Banka tarafından yapılan yeni kampanya duyurusunda; bünyesindeki müşterilere özel kredi kampanyaları ile gündeme geldi. Bu seferki kampanyası bünyesinde bulunan değil bünyesine yeni gelecek olan müşterilere özel olurken TEB bankasının hoş geldin kampanyası olarak da duyurduğu ilk defa müşterisi olacak olanlara özel kampanyasının detaylarındaki faiz oranları ise oldukça dikkat çekici!

36 AY VADELİ 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ

TEB bankası 50.000 TL ve altı olan kredilerde taksitlerin 36 ay olarak sunulacağını belirtti. Bununla birlikte TEB ya da CEPTETEB müşterisi olmayanlar için hoş geldin kapsamında daha düşük faizler ile kredi kullanımı sağlanacağını da belirtti.

TEB bankası son ihtiyaç kredisi kampanyasında yeni fırsatı ilk defa müşterisi olacak herkese duyurdu.

Kampanya kapsamında alınan krediye %1,89 oranında faiz ile kredi vereceğini açıkladı.

TEB Bankası'ndan çekilecek krediden faydalanmak isteyen vatandaşların ilk etapta 18 yaş ve üstü olması gerektiği banka tarafından duyurulurken, başvuruların ise TEB bankasının resmi internet sitesi üzerinden yapılabileceği de belirtildi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç