TCDD KPSS'siz Personel Alımı Yapıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TCDD KPSS'siz Personel Alımı Yapıyor!

TCDD eski kadrolarını yenilemek amacıyla personel alımı gerçekleştiriyor! İşte başvuru detayları...

KPSS'siz Personel Alımı 26 Haz 2023 16:21 1
TCDD KPSS'siz Personel Alımı Yapıyor!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) seçim sonrasında eksik kadrolarını yenilemek ve yeni istihdam sağlamak adına da personel alımlarını başlattı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile de yeni personel alımına dair ilk bilgiler de gelmeye başladı.

Ülke geneli iş arayan vatandaşlar da personel alım ilanı detaylarına da ulaşmaya çalışırken bu ilanla beraber de TCDD, farklı kadrolarda da görevlendirilmek üzere personel alımına da ihtiyaç duyduğu belirtildi.

TCDD Haziran 2023 tarihli personel alım ilanına dair de ayrıntılar paylaşılırken ilana da başvuru yapacak olan adayların da 18 - 36 yaş aralığında olması gerekmektedir. TCDD, eksik kadrolarını da belirleyerek personelleri de işe almak adına da Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile de işbirliği yapmakta.

TCDD açık kadrolarına demiryolu yol yapımları, bakım ve onarım makinalarında da görevlendirilecek işçilere de fırsat sunulduğu belirtildi. Başvuru da bulunmak isteyen kişilerin de belirli şartları araştırıldığı belirtildi. Başvuruların nasıl yapılacağı ve detaylı şartlar konusunda da Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ilgili ilanları takip etmesi gerekiyor.

TCDD Haziran 2023 tarihli de personel alım ilanı ile ilgili de iş arayanlar için umut verici gelişme olarak da karşımıza çıkıyor. İlgilenen adayların da başvuruları takip etmesi gerekiyor.

TCDD PERSONEL ALIMI YAPILACAK

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı,

• En az 18 yaşında olmalı,

• En az meslek lisesi mezunu olmalı,

• C veya D sınıfı sürücü belgesine sahip olmalı,

• Herhangi bir suçtan hüküm giymemiş olmalı,

• Başvuru yapılacak olan pozisyonlardaki özel şartları sağlıyor olmalı,

• Görevin icra edilmesine neden olabilecek sağlık sorunları bulunmamalı,

• Güvenlik ve arşiv araştırmasında olumlu sonuçlar almalıdır.

Bu başvuruları sağlayan her birey 23 Haziran 2023 tarihinden itibaren TCDD’nin boş kadrolarına başvurmak için hak kazanmış olacaktır.

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
nasıl başvuru yapabiliriz