TBMM Temmuz sonuna kadar çalışacak: İşte tatil öncesi meclis gündemi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TBMM Temmuz sonuna kadar çalışacak: İşte tatil öncesi meclis gündemi

TBMM'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde meclisin tatile geç gireceği bildirildi. İşte tatile kadar meclis gündemi.

Haberler 10 Haz 2024 14
TBMM Temmuz sonuna kadar çalışacak: İşte tatil öncesi meclis gündemi

TBMM, geç tatile girecek.

TBMM'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde AK PArti, bayramdan sonra öğretmenlik kanunu, yeni vergi paketi, 9. yargı paketi ve bu düzenlemelerden sonra yeni bir vergi paketini daha gündeme getirecek.

Bu hafta mecliste TSK personeli görüşmesi tamamlanacak ve kripto para düzenlemesi gündeme alınacak. Daha sonra meclis bayram tatiline girecek ve 25 Haziran tarihine kadar meclis çalışmalarına ara verilecek. AK Parti tarafından hazırlanan diğer düzenlemelerin ise 25 Haziran sonrası gündeme geleceği öğrenildi.

9. YARGI PAKETİ NE ZAMAN GELECEK?

Yeni yargı paketi bu hafta meclise sunuluyor. Yüz binlerce vatandaşın beklediği 9. Yargı Paketinin bayramdan sonra meclis gündemine gelmesi bekleniyor.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER İÇİN DÜZENLEME

Başıboş sokak hayvanlarına ilişkin düzenlemeyi içeren teklif üzerinde tartışmalar ve müzakereler devam ediyor. AK Parti kaynakları, Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu tarafından hazırlanan raporun bayramdan sonra gündeme alınacağını ve yol haritasının bundan sonra belirleneceğini söyledi. Bu düzenlemenin Ekim ayından sonrasına kalması bekleniyor.

TBMM TEMMUZ SONUNA KADAR ÇALIŞACAK

Daha önceki yıllarda Temmuz ortasına kadar çalışan ve yaz tatiline giren meclisin bu sene Temmuz sonuna kadar çalışacağı ve daha sonra 2 aylık tatile gireceği, 1 Ekim'de toplanacağı bildirildi. Meclis gündeminden haberdar olmak, yeni düzenlemeler geldiğinde öğrenmek için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Siz hangi konuların meclis gündemine gelmesini istiyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (14)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 46 Gün Önce
Staj çıraklık SSK başlangıcı olsun neden bu hak verilmiyor Allah bunun hesabını sorar büyük bir kul hakkıdır çünkü çok emek var
Ziyaretçi 46 Gün Önce
Bayramdan önceaf istiyoruz,fetöcü hakim ve savcıların haksız yere verdiklericezalara af istiyoruz
Ziyaretçi 46 Gün Önce
MUHARİP GAZİ YAKINLARI İSTİHDAM SÖZÜNÜN YERİNE GETİRİLMESİNİ BEKLİYOR
Ziyaretçi 47 Gün Önce
Genel af biran önce verilmelidir
Ziyaretçi 47 Gün Önce
Kamuda Üniversite mezunu 1/4 kademede görev yapan ve 3600 ek gösterge verilmeyen 478.000 bin mağdur memurların sorunları bir türlü dile getirilmiyor.Secimden önce Sn.Cumhurbaskaní ve her iki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanları da söz verdiği halde bir türlü neticelenmedi.