Tavuk ve Et Döner Fiyatlarına Büyük Zam
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tavuk ve Et Döner Fiyatlarına Büyük Zam

Öğrencilerin kurtarıcısı olan tavuk ve et dönerin fiyatına yüksek oranda zamlar geldi.

Ekonomi 16 Ekim 2022 13:45 0
Tavuk ve Et Döner Fiyatlarına Büyük Zam

Tavuk ve Et dönere büyük zam.

Öğrencilerin zor zamanlarında imdadına yetişen, burs alınan ilk gün , bankadan parayı çektikten sornaki ilk durak olan dönerciler, artık öğrencilerin uğrak yeri olmaktan çıktı. Son dönemlerde art arda gelen zamlar , fiyatları ciddi şekilde yukarı çekerken son zamlarla birlikte et dönerin porsiyonu 120 liraya kadar çıktı.

Show Haber'de yayınlanan habere göre İstanbul Etiler'de bulunan bir dönercide bir porsiyon et döner 120 liradan satışa çııkarıldığına yer verildi. Neredeyse her ay fiyatların değiştiğini, zamların hiç durmadığını söyleyen vatandaşlar ise bu durumdan oldukça şikayetçi. Hem esnaf hem vatandaş.

DÜRÜM 60 , PİLAV ÜSTÜ 70

Lüks yerlerin yanı sıra esnaf lokantalarında da durum hemen hemen aynı. Bundna 1-2 ay önce 45 liraya satılan dönerin fiyatı artık 70 liradan aşağı değil. Dürüm döner 60 liraya satışa çıkarken pilav üstü döner ise 70 liraya satışa çıkıyor. 

ETİ PAHALI GÖREN MEVBUREN TAVUK YİYOR

Et dönerin pahalı olduğunu görenler çareyi tavuk dönerde buluyor. Ancak onun da fiyatı son günlerde oldukça arttı. Esnaf lokantalarında bile tavuk dürüm 40 liradan aşağıya satılmıyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç