Tavan tavan giden DGATE hissesinden son dakika açıklaması: Neden yükseliyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tavan tavan giden DGATE hissesinden son dakika açıklaması: Neden yükseliyor?

Datagate hissesinden son dakika haberi geldi. Art arda tavan giden hissede bu durumun nedeni hakkında bilgi verildi.

Borsa 13 Mart 2024 0
Tavan tavan giden DGATE hissesinden son dakika açıklaması: Neden yükseliyor?

Tavan tavan giden Datagate Bilgisayar'dan son dakika açıklaması.

Dgate kodu ile borsada işlem gören Datagate Bilgisayar Malzemeleri adlı şirketten KAP geldi. Az önce gelen açıklamada son günlerde tavan tavan giden hissedeki bu aşırı fiyat hareketlerinin nedenine yer verildi. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirimin detayları finans7.com'da.

Geçen hafta 37.20 TL seviyesinde olan hisse fiyatının art arda gelen tavan serisi ile 54.45 TL'ye çıktı. Yaşanan bu ani yükseliş ile ilgili Datagate bir açıklama yaptı ve fiyat artışında mevcut durum itibarıyla bir özel durum olmadığına yer verilerek şu bilgilere yer verildi:

"Borsa İstanbul A.Ş.'nin 12.03.2023 tarih ve E-18454353-100.06-24799 sayılı yazısı ile Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin, kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunun bildirilmesi talep edilmiştir.

Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulunun Özel Durumların Kamuya açıklanmasına ilişkin Tebliği'ne göre mevcut durum itibariyle Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır"

Finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç