Taşıt Kredisi Çekip Araba Almak İsteyenler: 'Düşünmeyin'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Taşıt Kredisi Çekip Araba Almak İsteyenler: 'Düşünmeyin'

Taşıt kredisi çekerek araba almayı düşünenler için son dakika açıklaması geldi. Açıklamada yüksek faiz oranlarına tepki gösterildi.

Kredi 6 Tem 2022 19:07 1
Taşıt Kredisi Çekip Araba Almak İsteyenler: 'Düşünmeyin'

Kredi ile araba almayı düşünenler: Düşünmeyin.

Kredi çekerek araba almayı düşünenler için son dakika açıklaması geldi. Taşıt piyasası ile ilgili aktardığı haberlerle adındna çokça söz ettiren Emre Özpeynirci bir son dakika açıklamasında bulundu ve kredi ile çekilecek taşıtlarl ilgili bir şikayette de bulundu.

Özpeynirci yaptığı açıklamada bankaların ve otomotiv şirketlerinin faiz oranlarında ciddi bir yükseliş olduğunu söyledi. 

Yüzde 4.06 faizin kampanya olarak duyurulduğunu söyleyen ve bu duruma tepki gösteren Özpeynirci yaptığı açıklamada, "Otomotiv markalarında faizler uçmuş, haberimiz yok‼️ Vdf’de tüzeller için kredi kullanımında 48 ay vadede aylık kredi faiz oranı %4,06 (kasko ve hayat sigortası eklenirse) 2.elde %4.59’a kadar çıkıyormuş. (12,24,36,48 ay vadeler )" dedi ve faizlerin yüksekliğinden şikayetçi oldu.

4.06 KAMPANYA MI?

Özpeynirci açıklamasının devamında, "Aylık %4,07 faiz ile fırsat mı‼️ Mercedes, 750 ve 900 bin TL kredi kullanana bu aya özel 12 ay yüzde 4,07 faizli kredi fırsatı sunuyormuş.  Bankalarda %2,04 faizler yok muydu, bu kadar arttı mı" diyerek tepkisini dile getirdi ve "Korktuğum gibiymiş" dedi.

TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Bankaların güncel taşıt kredisi faiz oranlarına baktığımızda faiz oranlarının en düşük 1.99 seviyesinde en yüksek 3.37 seviyesinde. En düşük faizle çekilecek 200 bin lira taşıt kredisinde aylık ödmee 8 bin 343 lira  ve 36 ayın sonunda toplam geri ödeme 301 bin 477 lira.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ne dolar düştü, ne faiz indi, ne enflasyon düştü. Bir şeyi düzeltmek için nasıl her şey berbat edilir adlı çalışma