Taşerona Sözleşmelilere Kadroda Son Durum Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Taşerona Sözleşmelilere Kadroda Son Durum Açıklandı

Son dakika haberi: Sözleşmelilere , taşerona , geçici işçilere kadroda son dakika açıklaması geldi.

Çalışma Hayatı 17 Ekim 2022 20:23 0
Taşerona Sözleşmelilere Kadroda Son Durum Açıklandı

Son dakika : Sözleşmelilere ve taşeron işçilere kadro konusunda son dakika açıklaması geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bir son dakika açıklamasında bulundu ve sözleşmeli personellere , taşeron geçici işçilere kadro konusuna değindi. 

EYT konusunda açıklama yapan Bakan Bilgin, "Çalışmayı bitirmek üzereyiz. Bu ay içerisinde kamuoyuyla paylaşacağımızı açıkladık. Geçici işçiler sorunumuz var. Geçici işçiler, bir türlü geçmeyen, süreklilik arz eden sorun haline gelmiş. Onu da çözeceğiz."

Afyonkarahisar'da '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' na katılan Çalışma Bakanı Vedat Bilgin burada önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin açıklamasında , kamu kurum ve kuruluşlarında muhtelif kadrolarda çalışmakta olan sözleşmeli kamu personellerine yönelik çalışmanın devam ettiğini, sona gelindiğini söyledi ve "Çalışmayı bitirmek üzereyiz. Bu ay içerisinde kamuoyuyla paylaşacağımızı açıkladık. Geçici işçiler sorunumuz var. Geçici işçiler, bir türlü geçmeyen, süreklilik arz eden sorun haline gelmiş. Onu da çözeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bakan açıklamasında, "Şimdi açıklamanın bu anlamda acelesi yok. Sözleşmeli personel, geçici işçiler, diğer sorunları açıklayacağız. Aralık ayının ilk haftasında çalışma biter bitmez de Meclis'e intikal ettireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden , sözleşmelilere, geçici işçilere taşerona kadro konusunda açıklamalardan bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN 

Finans7.com  |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç