Taşerona kadro tasarrufa takıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Taşerona kadro tasarrufa takıldı

Son dakika haberi: Taşerona kadro konusunda son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada kadroda son duruma yer verildi.

Taşerona kadro tasarrufa takıldı

Taşerona kadro ne oldu? Son durum açıklandı.

Taşerona kadro hakkında son dakika açıklaması geldi. Sosyal medya üzerinde dolaşan iddialarda taşerona kadro düzenlemesinin kısa sürede geleceği bildirilirken iddialar ile ilgili açıklama geldi. Gelen açıklamada kamuda tasarrufun başlaması ile birlikte taşerona kadro düzenlemesinin bir süre ertelendiği öğrenildi.

Geçen sene yapılan genel seçimlerdne önce sık sık dile getirilen taşerona kadro düzenlemesinin seçimden sonra gündeme alınacağı bildirilmişti. Ancak genel seçimlerin üzerinden 13 ay geçmesine rağmen hala taşerona kadro düzenlemesi yürürlüğe girmedi. Konu gündeme bile gelmedi.

AK PARTİ TAŞERONA KADRO KONUSUNDA SESSİZ

Seçimlerden önce dönemin Çalışma Bakanı Vedat Bilgin taşerona kadro düzenlemesinin gündemlerinde olduğunu, ancak bazı pürüzler olduğunu, bu pürüzlerin giderilmesi sonrası düzenlemenin hayata geçirileceğini söylemişti. Düzenlemenin Mayıs seçimleri sonrası gündeme geleceği ve kısa sürede yürrülüğe girerek taşeron işçilere kadro verileceği bildirilmişti.

Taşerona kadro gelecek ama biraz gecikecek

Ancak seçimlerden sonra ülke yükske faiz ortamı, sıkılaşma ve tasarruf dönemine girdi. Bu kapsamda bütçeye yük olacak düzenlemelerin bir süre ertelendiği öğrenilirken taşerona kadro düzenlemesinin de şimdilik gündemde olmadığı, bir süre ertelendiği öğrenildi.

Finans7 olarak önümüzdeki günlerde Çalışma Bakanlığı'nda bir röportaj planımız var. Bu görüşmede taşerona kadro konusunda tüm ayrıntıları öğrenmeye çalışacağız. Bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Erken seçimle rte denilen mahlukatı yolladığımız an taşerona kadro gelir.
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Şimdi tasarruf tedbirlerinden dolayı bir sürü şoförü işten cikaracaklar.zaten amac galiba şirketler herkezi işten cikarsin bekleyelim sonra kalanı alırız tabi canımız isterse diyorlar Allah vicdan merhamet versin ne diyelim Bu hükümet 40 yıllık sağcıyı solcu yapar
Ziyaretçi 4 Ay Önce
bu hükümet neyin sözünü verip tuttuki zaten dilerim Rabbimden 2 yakaları 1 araya gelmesin oy verenlerin de gelmesin .
Ziyaretçi 4 Ay Önce
20 sene oldu ise kel Mehmet ktleri ayırdı zamanında geberesi kadromu verir
Ziyaretçi 4 Ay Önce
Taşerona bir yil hergun soz verdiler secim bitti kazandilar birgun agizlarina bile almadilar bizi yok saydilar belediye seciminde dersini aldilar birdahiki secime tam ders alacaklar sorun deil