Taşerona, belediye şirket işçilerine kadroda sevindiren son dakika haberi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Taşerona, belediye şirket işçilerine kadroda sevindiren son dakika haberi 2023

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tüm taşeron işçilere kadro ile ilgili önemli bir son dakika açıklamasında bulundu.

Çalışma Hayatı 17 Ocak 2023 13:41 93
Taşerona, belediye şirket işçilerine kadroda sevindiren son dakika haberi 2023

Taşerona, belediye şirket işçilerine kadroda sevindiren son dakika haberi 2023.

Yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Cumhur ittifakı ortağı MHP'den gelen açıklamada kadroda iyi haber verildi. Bugün düzenlenen MHP Grup Toplantısında konuşan Genel Başkan Devlet Bahçeli, taşerona , sözleşmelilere kadro ve EYT konusuna değindi.

SEÇİMLER MAYIS'TA

Seçimlerin erkene alınması konusuna değinerek açıklamasına başlayan Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak Türkiye’mizi hep birlikte seçime taşıyalım, kaldı ki Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" ifadelerini kullandı.

EYT AÇIKLAMASI

"Türkiye’nin başarısına gönül veren, milli birlik ve kardeşliği yüreklice savunan, yeni yüzyıla umut bağlayan, yüreğiyle ben de varım diyen her vatandaşımızın, her dava arkadaşımızın Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için 100 oy kazanmaları ve bu hedefe ulaşmak amacıyla insanlarımızı ikna etmeleri niyazım ve beklentimdir. Her birinizden istediğim de 100 oyu bulmanız, sandığa taşımanız ve 100’üncü yılın şerefine hizmet etmenizdir. Aş, iş sorunlarının çözümü, dünya çapında muktedir ve Lider Türkiye’nin inşası, hayat pahalılığın ortada kaldırılması bizzat Cumhur İttifakı’nın refakatiyle sağlanacaktır" diyerek açıklamasını sürdüren Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili , "Önümüzdeki günlerde EYT sorunu TBMM’de halledilmiş olacaktır." ifadelerini kullandı.

UZMAN ÇAVUŞLARA KADRO AÇIKLAMASI

Bahçeli uzman çavuşlara kadro meselesine de değindi ve "Vatandaşlarımızın imar sorunlarından terörle mücadelede yaralanıp da gazi sayılmayan kardeşlerimizin haklı taleplerine, uzman çavuşlarımızın özlük haklarıyla ilgili beklentilerinden uzman jandarmalarımızın okullarında geçen bir yıllık sürenin fiili hizmetten sayılmasına kadar her mesele kalıcı olarak çözülmelidir" ifadelerini kullandı.

TAŞERON FİRMALARDA ÇALIŞANLARA DÜZENLEME

Bahçeli taşeron işçilere kadro ile ilgili , "Ayrıca başörtüsü sorununun anayasal güvenceye kavuşturulması hususunda açık tarafız, sözleşmeli çalışanlarımıza kadro verilmesinin sonuna kadar destekçiyiz, taşeron firmalarda çalışan kardeşlerimizin kadroya alınmasından da yana olacağız" ifadelerini kullandı.

BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİ

MHP'den daha önce de yapılan açıklamada belediye şirketlerinde çalışan işçilere kadro verilmesi önerisi hazırlamıştı. Bu açıklamanın gelmesi , tüm taşeron işçileri ve belediye şirket işçilerini sevindirdi. Siz hangi kurumda kadro bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Bahçeli'nin önerisi sonrası AK Parti'den taşeron konusunda açıklama bekleniyor. Açıklama gelince haberdar olmak için  TIKLA İNDİR

Yorumlar (93)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
belediyelerde çalışan şirket çalışanlarına kadro isyiyoruz 12 yıldır belediyede çalışıyorum kadroluyla aynı işi ve daha fazlasını yapıyoruz
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Belediyeye şirket işçilerine gerçek kadro bekliyoruz inşallah bu seçimde son bulur
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Belediye şirket İşçileri gerçek kadro istiyoruz mağdur edildik kadro istiyoruz
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Belediye şirket İşçileri gerçek kadro hakkımız bizimde canımız var adalet yerini bulsun artık
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Belediyelerde özellikle taşeron sorununu kaldırmaları lazım