Taşeron ve Belediye Şirket İşçilerine Kadro İçin Son Dakika: İşte Kadro Alacaklar 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Taşeron ve Belediye Şirket İşçilerine Kadro İçin Son Dakika: İşte Kadro Alacaklar 2022

Çalışma Bakanlığı kaynaklarından son dakika haberi geldi ve kimlere kadro verileceği konusunda yeni açıklama geldi.

Çalışma Hayatı 8 Eylül 2022 23:13 64
Taşeron ve Belediye Şirket İşçilerine Kadro İçin Son Dakika: İşte Kadro Alacaklar 2022

Belediye şirket işçilerine kadro için sevindiren son dakika açıklaması.

Son günlerin gündem konusu taşeronak adro konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndna gelen son açıklamalar, hızlandırılan çalışmalar ve yasama yılının yaklaşması ile birlikte heyecanlanan işçiler, bu konuda son durumun ne olduğunu , kimlere kadro verileceğini araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak taşeron, kamu işçileri, geçici işçiler ile belediye işçileri ve diğer tüm işçiler için gelen açıklamaları anbean takipçilerimizle paylaşıyoruz. 

ÇALIŞMA BAKANI: ÖNCE SÖZLEŞMELİYE KADRO

Bakan Vedat Bilgin geçen gün yaptığı açıklamada öncelikle sözleşmeli kamu personellerine kadro verileceğini söyledi. Kadro düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanarak meclisten geçeceğini , sözleşmeli personellere kadro konusundan sonra kadro almayan işçiler ile geçici işçiler ve maden işçilerinin konularının gündeme geleceğini söyledi. 

KİMLERE KADRO GELECEK? İŞTE SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Bu kapsamda bir son dakika açıklaması daha geldi. Gazeteci Engin Pınarbaşlı yaptığı son dakika açıklamasında Çalışma Bakanlığı'nda devam eden çalışmalardan aldığı bilgiyi aktardı. Pınarbaşlı yaptığı açıklamada "Belediye şirket işçileri ve Geçici işçi kadrosuna atanan işçiler ile   KİT, BİT, özel bütçeli kuruluş, çağrı merkezi,  hastane bilgi işlemi vs. gibi kadrolarında çalışan ve kadroya alınmayan işçilerin mağduriyeti Sona Eriyor.. KADROLARINIZ Hayırlı Olsun." ifadelerini kullandı ve tüm işçilere kadro konusunda bir çalışma olduğunu söyledi. 

Siz hangi kurumda kadro bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer işçilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

TARİH NETLEŞİYOR

Düzenlemenin Ekim ayında meclise yetişmesine zor gözüyle bakılıyor. Sözleşmelilere kadrodan sonra Ekim ayı ortalarında bu konuda açıklama gelmesi bekleniyor. Açıklama gelince kaçırmamak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (64)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 7 Ay Önce
Belediye şirket işçilerine kadro verilsin. İnsan gibi yaşama hakkı tanınsın.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
belediye şirket işçilerine kadro verilecek
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
belediye şirket işçilerine kadro verilecek
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
belediye şirket işçisi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
2017 yılında verdiğiniz kadro uydu sade ismi değişti belediye şirket işçisi olduk. Güvencesi olmayan insanlarla dalga geçildi yeni gelen belediye başkanı tarafından işten çıkartıldık açtığımız davalarımızı kazandık fakat işe iademizi yapılmadı bu muydu yüzlerce mağdur insan haksa kadroya öncelik bizim hakkımız bu mağduriyeti kaldırın insanlar arasındaki ayrımcılığı kaldırın