Taşeron, KİT, TYP, belediye şirket işçileri ve ücretli öğretmenlere son dakika seçim müjdesi: Kadro 2023'te
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Taşeron, KİT, TYP, belediye şirket işçileri ve ücretli öğretmenlere son dakika seçim müjdesi: Kadro 2023'te

Taşeron işçiler, belediye şirket işçilerine, TYP işçilerine ve ücretli öğretmenlere kadroda seçim müjdesi Millet İttifakından geldi.

Çalışma Hayatı 24 Nisan 2023 20:41 113
Taşeron, KİT, TYP, belediye şirket işçileri ve ücretli öğretmenlere son dakika seçim müjdesi: Kadro 2023'te

Taşeron, belediye şirket işçileri, TYP işçilerine ve ücretli öğretmenlere kadroda son dakika müjdesi geldi.

Türkiye seçime gidiyor.ç 20 gün sonra sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri için oy kullanacağız. Seçimlere az kala partiler seçim turlarına devam ediyor ve müjdelerini açıklıyor. Türkiye'de de birçok kesim sreçim sürecinde yeniden umutlanmaya başladı. Seçim sürecinde hatırlanan personeller, mağduriyetlerinin çözüme kavuşturulması için sosyal medyada ve sokaklarda seslerini duyurmaya çalışıyor.

Sosyal medyada en çok konuşulan mağduriyetler ise taşeron, belediye şirket işçileri, TYP işçileri konuları. Bu işçilere kadro gelmesi talepleri en çok konuşulan konulardan olurken bu konularda ilk seçim müjdesi geldi. Kadro haberleri için TIKLA İNDİR

Bugün katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, taşeron işçiler ile kamuda çalışan diğer geçici işçilerin kadro konusuna değindi. Kılıçdaroğlu yaptığı son dakika açıklamasında hükümete gelmeleri durumunda taşeron işçiliği ortadan kaldıracaklarını söyledi. Devletin 2 türlü personel çalıştırabileceğini söyleyen Kılıçdaroğlu 1: işçi. 2: Memur dedi.

Bunların dışında geçici işçi olmayacağını, işçilerin kadroya geçirilmesi gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, bu açıklaması ile taşeron, belediye şirket işçileri ve TYP işçilerine kadro müjdesini verdi. Bunun yanı sıra bu kapsama ücretli öğretmenlerin de dahil edilmesi bekleniyor. CHP, ücretli öğretmenlere de kadro verilmesi yönünde adımlar atmıştı.

Siz hangi kurumda kadro bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadrodan haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (113)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
typ olarak biz de tabii ki Müjde istiyoruz eğer bize Müjde olmazsa en azından kadro istemiyoruz sözleşmeli olsak yine yeter sürekli iş istiyoruz biz de ona göre oyumuzu vereceğiz seçim geldi şurada bir şey kalmadı 10 gün kaldı bizim gibi kaç tane typ'li var bu şekilde düşünen niye kapıya konulalım kendileri seçime giderken type adı altın da alıyor nasıl olsa çıkaracak ya 6 ay 9 ay çalıştırıp gönderecek nasıl olsa ondan sonra kimse kimseyi tanımaz tam 4 sene 5 sene vicdanınız olsun biz de kadroya olsa biz de o yok
Ziyaretçi 11 Ay Önce
ben şanlıurfa hilvan da sesleniyorum typ işkur personelerine kadro istiyoruz lutfen duy şesimizi secimlerdñ önce
Ziyaretçi 11 Ay Önce
bu sabahın nurundan tek dileyim tayıp baba sesimizi duysun typ işkur personelerine kadro aĺah rızası içiñ duyurun bizi
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Typ kadro istiyoruz
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Typ işçileri en çok kadroyu hakedenler köle gibi çalışıyoruz en pis işleri biz yapıyoruz kadroyu hakediyoruz ailemde 10 kişi var 10 oy demek