Tarkan'ın Yeni Albümünün Adı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tarkan'ın Yeni Albümünün Adı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçılarından biri olan Tarkan'ın yeni albümünün adı ve çıkış tarihi belli oldu! İşte haberin detayları...

Finans Magazin 3 Haz 2024 0
Tarkan'ın Yeni Albümünün Adı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Megastar Tarkan, geçtiğimiz aylarda stüdyoda albüm hazırlığı yaptığı anları paylaşarak sevenlerini heyecanlandırmıştı. Sonunda beklenen haber geldi! Tarkan, yeni albümünün adını ve çıkış tarihini sosyal medya hesabından paylaştı. "Kuantum 51" adını taşıyan albüm, 14 Haziran 2024'te tüm platformlarda yerini alacak.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında "Sen Rahat Uyu" marşıyla hafızalara kazınan Tarkan, yepyeni albümü "Kuantum 51"i 14 Haziran'da müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği albümle ilgili Tarkan, "Biliyorum 'artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar' diyorsunuz. İnanın az kaldı. Azıcık daha sabredin canlarım. Yakındır kavuşmamız" dedi.

wdwww-rvxj.jpg

Geçtiğimiz aylarda stüdyoda albüm hazırlıklarının yoğun temposunu sevenleriyle paylaşan Tarkan, "Albümün mixleri için Utku Ünsal kardeşimle gece gündüz stüdyolardayız. Az kaldı" ifadeleriyle albümün son aşamalarına yaklaştığını da müjdelemişti.

"Kuantum 51" adlı albümün içeriği ve kaç şarkıdan oluşacağı henüz tam olarak bilinmese de Tarkan'ın bu albümle de müzik dünyasına damga vurması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç